Turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Avosylin Oy on valinnut Sievi Hyvinvointitilat yhteistyökumppanikseen uuden lastensuojeluyksikön rakentamisessa. Suunniteltu 14-paikkainen lastensuojeluyksikkö tulee sijaitsemaan Lappeenrannan Ukonmäellä, tarjoten lapsille ja nuorille turvallisen sekä viihtyisän ympäristön.

Tulevan lastensuojeluyksikön rakentaminen perustuu vahvaan painotukseen yhteisiin oleskelutiloihin ja kodinomaiseen ilmapiiriin. Lappeenrannan Ukonmäen alueelle suunniteltu kohde tukee Avosylin Oy:n tärkeää tehtävää tarjota suojaa ja hoivaa nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea.

Sievi Hyvinvointitilat on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista rakennushankkeistaan, ja olemme innostuneita yhteistyöstä Avosylin Oy:n kanssa tässä hankkeessa.

Ilmanvaihdon asennus

Rakennustyöt edenneet suunnitelmien mukaan

Rakennustyöt ovat käynnistyneet suunnitelmien mukaan, ja uusi lastensuojeluyksikkö odotetaan valmistuvan vuonna 2024. Tämä projekti edustaa Avosylin Oy:n sitoutumista lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä Sievi Hyvinvointitilojen ammattitaitoa rakentaa laadukkaita tiloja tärkeisiin tehtäviin.

Avosylin Lastensuojelupalvelut on lastensuojeluun erikoistunut organisaatio, joka tarjoaa turvallisia tukitoimia niitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Sievi Hyvinvointitilat on rakennusalan ammattilainen, joka keskittyy laadukkaiden tilojen rakentamiseen terveydenhuolto- ja hyvinvointisektorille.

Jos haluat keskustella hoivatilojen rakentamisesta vuokramallilla, ota yhteyttä tai varaa kalenterista aika keskustelulle.