Search
Close this search box.

Customer story

A practical intensive care housing unit for Validia

“Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin”, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.
  • Customer: Validia Oy
  • Address: Pallokentänkuja 3, Järvenpää
  • Project: People with disabilities
  • GFA:1900 M2
  • Construction:2021 - 2022
  • Seats:32

Validia tarjoaa asumispaveluita vammaisille ja vammautuneille henkilöille. Tarjottava palvelu on kattava: perinteisen asumisen lisäksi tarjottavia palveluja ovat kuntoutuspalvelut, päivätoiminta ja henkilökohtainen apu.

Järvenpään Kinnarin alueelle valmistuneessa tehostetun palveluasumisen Validiatalossa on 32 asukaspaikkaa, joista osa on muutettavissa kaksioiksi, mikä mahdollistaa mm. pariskunnan asumisen. Tilojen suunnittelussa on huomioitu käytännönläheisyys ja asukkaiden tarpeet.

Sievi Hyvinvointitilat valikoitui yhteistyökumppaniksi ja rakentajaksi monista vaihtoehdoista. Päätökseen ei vaikuttanut pelkästään hinta tai laatu, vaan kokonaispalvelu, mitkä sovittiin Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Asiakkaiden ja maksaja-asiakkaiden vastaanotto on ollu todella positiivinen. On tärkeää, että maksaja-asiakkaat voivat varata turvallisesti heidän asukkailleeasuntoja täältä.

– Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.

Aidosti koteja

Uuden hoivakodin suunnittelussa on otettu monikäyttöisyys huomioon. Asuntoja on sekä 30m2 että 34m2 kokoluokassa sisältäen oman kylpyhuoneen ja keittiön.

– Meillä ei ole asuinhuoneita, vaan nämä ovat ihan asuntoja. Ihmiset tulevat tänne toivottavasti hyvin pitkäksi aikaa asumaan. Nämä ovat aidosti koteja, kertoo Validian kiinteistöpäällikkö Janne Heikkilä

Kodinomaisuudesta kiitosta

– Kaikki, ketkä täällä käyvät ovat pitäneet asuntoja hyvin kodikkaina. Lämminhenkisyys ja kodikkuus ovat asioita, joista saamme kiitosta -niin sisustuksen, materiaalien, värien kuin kaiken muunkin osalta, myhäilee Janne Heikkilä tyytyväisenä.

Interested in your own project?

You can contact us and together we will identify your needs and create a plan for the project.

Call Tero

Free plan

Order a free project plan for a construction project

Go from dream to reality by ordering a free project plan. Fill in the form and the completed plan will be presented to you within a week.

Other customers

“Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä”.
“Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin”, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.
Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.