Hyvinvointi- ja palvelutilat kaupungeille ja kuntayhtymille

 Sievi Hyvinvointitilat suunnittelee ja rakentaa vuokrattavia palveluasumis-, lastensuojelu- ja päiväkotitiloja. Konseptimme ansiosta tilojen käyttäjät saavat uudet, toiminnalliset tilat, mutta kunnan ei tarvitse investoida kiinteistöihin tai niiden ylläpitoon.

 

 

Sievi Hyvinvointitilat hoivahanke Hämeenlinna

Sievi Hyvinvointitilat -kumppanuuden edut

1. Tehokkaasti toteutetut tilat

Sievi Hyvinvointitilat vastaa hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta alusta loppuun saakka. Koska huolehdimme tontista, tilojen suunnittelusta, rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta, hankkeet eivät syö asiakkaittemme resursseja.

2. Tilaajalle huoleton hanke

Projektien onnistumisen takaa vahvapohjalainen sitoutuminen ja vankka kokemus hoivakotien suunnittelusta ja rakentamisesta. Takaamme myös rakennusprojektin aikataulun pitävyyden – tilamme valmistuvat sovittuun päivään mennessä.

3. Räätälöidyt ratkaisut, vuokralaisen vapaus

Asiakkaanamme teet yhden vuokrasopimuksen, jossa on ennalta sovittu vuokra ja sisältö. Vuokrasopimukseen sisältyy kiinteistön ylläpito ja huolto. ALV-palautuksen ansiosta kunnat ja kaupungit maksavat tiloista alempaa vuokraa.

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme aktiivisesti projektin johtamisesta – aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun ja uuden onnellisen elämän hoivatilan käyttöön. Toteuttamamme hankkeet rakennetaan aina valmiiksi pihoja ja kiintokalusteita myöten takuutyönä.

Tiimimme varmistaa, että asiakkaan toiveet tulevat huomioiduksi, mutta palveluntuottajan tai kiinteistön omistajan ei tarvitse stressata rakentamisesta. Suunnittelemamme ja rakentamamme tilat varustetaan toimialan parhaimmilla talotekniikan ratkaisuilla ja kiinteistöautomaatiolla. Teemme tiloja, joista voimme olla ylpeitä ja joiden arvo säilyy!

Lue lisää toimintatavastamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi