Hyvinvointi- ja palvelutilat yhdistyksille

 Sievi Hyvinvointitilat tarjoaa huolettomia ja käyttäjäystävällisiä hoivakiinteistöjä kaiken kokoisille hoiva-alan palveluntuottajille. Ketterän suunnittelu- ja rakennustavan ansiosta kohteemme valmistuvat turvallisesti ja aikataulussa.

Sievi Hyvinvointitilat -kumppanuuden edut

1. Joustava ja laadukas toteutus

Huolehdimme terveellisestä ja laadukkaasta rakentamisesta niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Oman konsernimme tuottamista puuelementeistä rakentamamme hoivakiinteistöt ovat kodinomaisia ja kestävät aikaa.

2. Erityistarpeiden ymmärrys

Tunnemme eri hoivasektoreiden erityispiirteet ja viranomaisvaatimukset, ja kiinteistömme ovat saaneet kiitosta käyttäjäystävällisyydestään. Asiakkaamme pääsevät mukaan suunnittelemaan tiloja ja niiden toiminnallisuuksia sekä valitsemaan esimerkiksi värejä ja varusteita.

3. Yksilön arvostus

Kuuntelemme asiakkaittemme tarpeita, toiveita ja huolia tarkalla korvalla, jotta he saavat juuri sellaiset tilat kuin tarvitsevat. Toimintatapamme on ratkaisukeskeinen ja ihmisläheinen; ovathan tilamme monesti asukkaittensa koteja.

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme aktiivisesti projektin johtamisesta – aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun ja uuden onnellisen elämän hoivatilan käyttöön. Toteuttamamme hankkeet rakennetaan aina valmiiksi pihoja ja kiintokalusteita myöten takuutyönä.

Tiimimme varmistaa, että asiakkaan toiveet tulevat huomioiduksi, mutta palveluntuottajan tai kiinteistön omistajan ei tarvitse stressata rakentamisesta. Suunnittelemamme ja rakentamamme tilat varustetaan toimialan parhaimmilla talotekniikan ratkaisuilla ja kiinteistöautomaatiolla. Teemme tiloja, joista voimme olla ylpeitä ja joiden arvo säilyy!

Lue lisää toimintatavastamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi