Search
Close this search box.

Sievi Hyvinvointitilat – kotimaisesti ja kokonaispalveluna

Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Yritysesittely

Sievi Hyvinvointitilat yrityksenä

Kotimainen Sievi Hyvinvointitilat Oy toteuttaa vuokrattavia hoivatiloja, joissa palveluntuottajan ei tarvitse investoida käyttämiinsä tiloihin. Toteutamme investointivapaat toimitilat palveluasumiseen sekä päivä- ja ryhmäkotien tarpeisiin vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Yhtiömme tavoitteena on lisätä ihmisten onnellisuutta ratkaisemalla erityisasumisen ja hoivan tarpeita hallitusti ja turvallisesti, kestävien arvojen pohjalta.

Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdimme tontin hankinnasta, tilojen suunnittelusta, rakennusajan rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta. Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, hoivapalvelun tuottamiseen ja sen kehittämiseen.

Vuokralaiselle investointivapaiden tilojen hankinta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Konseptimme mahdollistaa toimintojen tehostamisen siten, ettei asiakkaidemme pääomia sitoudu hoivakiinteistöihin.

Hoivatilojen kokenut hankekehittäjä

Sievi Hyvinvointitilat on hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Toimimme kaikissa hankkeissamme vastuullisena päätoteuttaja, eli KVR-urakoitsijana. Olemme osa Sievi-konsernia ja toteutamme vuosittain yli 150 onnellisen elämän rakennushanketta ympäri puolin Suomen.

Ymmärrystä ja toimitusvarmuutta

Hallitsemme hoivahankkeiden toteutuksen koko arvoketjun vuokrasopimuksesta valmiin kohteen käyttöönottoon. Me ymmärrämme eri kohderyhmien toiminnalliset tavoitteet sekä alan viranomaisvaatimukset. Käyttämämme rakennuskomponentit ja asennuspalvelut tulevat suoraan omalta Sievin tehtaalta Pohjois-Pohjanmaalta. Nykyaikaiset tehdastuotantotilat mahdollistavat tehokkaan tuotannon, toimitusvarmuuden ja korkean laadun.

Helppoutta ja palvelualttiutta

Olemme helposti lähestyttäviä asiakaspalvelijoita toimenkuvasta riippumatta. Kanssamme on helppo ja mukava toimia. Tilojen käyttäjänä pääset vaikuttamaan jo suunnitteluvaiheessa hoivatitilojen suunnitteluun, materiaalivalintoihin ja varusteisiin. Sievi Hyvinvointitilojen oma arkkitehti määrittelee yhdessä käyttäjän kanssa tilaohjelman ja toiminnallisuudet kohderyhmän tarpeiden mukaisesti.

”Me tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme käyttöösi. Sinä päätät, me toteutamme!”

Pauli-Pekka Österberg, toimitusjohtaja
Sievi Hyvinvointitilat Oy

Sievi rakennuskonserni lukuina

80+ Liikevaihto M€ (2022)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatila­rakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

127 Työntekijää

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

350+ Rakennuskohdetta

Kodinomaisten ja toimivien hoivatilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

NPS 89 Asiakastyytyväisyys

NPS eli asiakasuskollisuuden mittari. Se kertoo, kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävällesi tai kollegallesi. NPS arvo on -100 ja 100 välillä.

Visiomme

Hyvinvointitilojen suunnannäyttäjä

Visiomme on olla hyvinvointitilojen rakentamisen suunnannäyttäjä, joka aidosti edistää asukkaiden hyvinvointia ja lisää tilojen toimivuutta.

Missiomme

Lisätä suomalaisten onnellisuutta

Missiomme on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia hyvinvointitiloja asumisen kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin. 

Sievi Group

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia.

Sievi Group Oy suomalainen on konserni, jonka toimialana on asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen.

Sievi Group on suomalainen, ekologisten asumis­ratkaisujen kehittäjä. Toimintamme keskiössä on modernin teollisen toiminnan yhdistäminen perinteiseen puurakentamisen osaamiseen. Inno­vatiivisten toimintamallien ansiosta kykenemme huomioimaan asiakkaidemme tarpeet poikkeuk­sellisella tavalla tuotteissamme.

Lue lisää →

Vastuullisuus

Matkalla kohti hiilineutraaliutta.

Sievi Group on laskenut yritystoimintansa hiilijalanjäljen ja on asettanut selkeät päästövähennystavoitteet tuleville vuosille.

Olemme muodostaneet hiilitiekartan, jonka tavoit­teena on hiilineutraalius vuoteen 2032 mennessä ja puhtaamman tulevaisuuden rakentaminen. Ensimmäinen tavoite vuoteen 2026 tähtää -30 % päästövähennykseen, ja vuoden 2030 vähennys­tavoite on jo -60 % vuoden 2020 tasosta.

Lue lisää →

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.