Nuorten ryhmäkodit

Viihtyisät ja kodinomaiset erityisasumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmäkodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi.

Asumis- ja opetustiloja lastensuojelun tarpeisiin

 

Olemme saaneet toteuttaa jo yli 100 nuoren tarpeisiin kodinomaisia lastensuojelun erityisasumisen tiloja.  :

  • ryhmäkodit
  • itsenäistymisasunnot
  • opetustilat
  • päivätoimintatilat

Sievi Hyvinvointitilat -Palveluntuottajan paras kaveri

1. Turvalliset ja kodinomaiset tilat

Lapsille ja nuorille rakennettaville yksiköille on olennaista niiden turvallisuus ja hyvä, kodinomainen ilmapiiri. Viranomaisvaatimukset täyttävien tilojen on tunnuttava kodilta haastavassa elämäntilanteessa olevalle lapselle tai nuorelle. Rakennuksen malli, huoneiden sijoittelu ja tukitoimintojen (kuten itsenäistymisasuntojen ja opetustilojen) toteuttaminen räätälöidään jokaiseen hankkeeseen erikseen.

2. Pidämme huolta taloudellisen yhtälön toimivuudesta

Meillä sisältö ja vuokrahinta kulkevat käsikädessä. Koska koko arvoketju on meidän omissa käsissä, valinnoillasi voit vaikuttaa vuokratasoon. Palveluntuottaja asettuu tiloihin vuokralaiseksi, jolloin uuden asuinyksikön perustaminen tai laajentaminen ei vaadi valtavia investointeja.

3. Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Lastensuojelun tarpeita vastaavan tontin löytäminen voi olla haastavaa. Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset tilat, mutta vuokralaisen vapauden!

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan