Päiväkodit ja varhaiskasvatuksen ryhmätilat

Toimivia, turvallisia ja viihtyisiä tiloja varhaiskasvatuksen ja päivähoidon tarpeisiin.

Päiväkoteja lasten hyvinvoinnin tueksi

 

Sievi Hyvinvointitilojen asiantuntemuksella ja kokemuksella rakentuvat muun muassa:

  • päiväkodit 
  • ryhmäperhepäivähoidon tilat 
  • vuoropäiväkodit
  • varhaiskasvatuksen tilat 

Hyvinvointi-kumppanuuden edut

1. Turvalliset ja toimivat tilat

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen toimivuuteen, kestävyyteen, akustiikkaan, äänieristykseen ja valaistukseen. Huolehdimme terveellisestä ja laadukkaasta rakentamisesta niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Käytämme rakentamisessa aina turvallisia, terveellisiä ja vakioituja rakenneratkaisuja.

2. Räätälöidyt ratkaisut

Huomioimme rakennusten suunnittelussa päiväkotiyrittäjien toiveet tiloista ja niiden toiminnallisuuksista. Palveluntuottajana pääset vaikuttamaan tilaohjelman lisäksi esimerkiksi tilojen  pintamateriaaleihin, väreihin, varusteisiin ja pihavarusteisiin yhdessä suunnittelijoidemme kanssa.

3. Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset tilat, mutta vuokralaisen vapauden!

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan