Search
Close this search box.

Rahastoyhteistyö

Sievi Hyvinvointitilat on on luotettava ja osaava hankekehittäjä ja rakentaja, joka toteuttaa hoivakohteet itse alusta loppuun.

Yhteistyön esittely

Luotettavuutta erikoistumalla

Hyvinvointitilojen oma elementtitehdas takaa laadukkaat rakenteet ja pystymme lunastamaan käyttäjälle annetut lupaukset ja toteutamme luovutuksen sopimuksen mukaiselle kohteelle, sovitussa aikataulussa, virheettömänä ja valmiina käyttöönotettavaksi.

Olemme keskittyneet nimenomaisesti hoivahankkeiden toteutukseen – näissä syvällinen osaaminen syntyy vain erikoistumalla.

Rahastoille olemme ihanteellinen kumppani, koska tunnemme koko arvoketjun; hankekehitys, sopimukset, suunnittelu, toteutus ja takuu — kattava kokonaisuus mahdollistaa hoivarahastoille turvallisen ja tuottavan sijoituksen.

Toteutamme kaikki hankkeet elinkaaritehokkaasti kestävillä suunnittelu- ja tuoteratkaisuilla. Sievi Hyvinvointitilojen hoivakohteet palvelevat pitkälle tulevaisuuteen. Rakennamme aina huomisen tarpeita silmällä pitäen. Näin Hyvinvointitilojen kohteissa viihtyvät sekä asukkaat ja henkilökunta.

Hyvinvointi-kumppanuuden edut

Vahva osaaminen hoivatilojen hankekehityksessä

Hankekehitystiimillämme on vuosien kokemus hoiva-tilojen hankekehityksestä. Kehittämämme hankkeet ovat hyvillä sijainneilla palvelujen lähettyvillä. Solmimme kehittämistämme hankkeista pitkäaikaisen vuokra-sopimuksen. Tunnemme alan vakiintuneet sopimus-käytänteet ja huolehdimme hyvästä sopimisesta alusta alkaen.

Sitoutunut ja vastuullinen projektijohto

Toimimme kehittämissämme hankkeissa vastuullisena päätoteuttajana ja KVR-urakoitsijana. Me vastaamme rakentamisen toteuttamisesta ja tavoitteiden toteutumisesta. Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen. Hallitsemme koko arvoketjun suunnittelusta hankintoihin ja tuotannosta valmiin kohteen oikea-aikaiseen vastaanottamiseen. Käytämme vakioituja ja koeteltuja rakenneratkaisuja ja materiaaleja. Oma tehdastuotanto takaa laadun ja toimitusvarmuuden!

Hoivakiinteistöjä, joiden arvo säilyy

Suunnittelumme keskiössä ovat aina tilojen toimivuus, ympäristöystävällisyys, turvallisuus ja terveellisyys. Totteuttamiemme kohteiden hiilijalanjälki ja käytön-aikainen kuormitus on erittäin matala. Hankkeiden huolellisella dokumentoinnilla varmistammme kiinteistöjen arvon säilymisen. Teetämme jokaisesta rakentamastamme hankkeesta hiilijalanjälkilaskelman. Sievi Hyvinvointitilojen toteuttama puurakenteinen hoivatila on ympäristöteko!

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella meidän kanssamme mahdollisesta hankkeesta? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten tehdään suunnitelmista konkretiaa.

Helppo ratkaisu

Avaimet käteen PLUS - koko paketti suunnittelusta markkinointiin

Haluamme tarjota laajennettua palvelua asiakkaillemme. Näin voimme nopeuttaa kokonaisprosessia ja luoda jopa heti startattavissa olevan liiketoiminnan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Onko mielessäsi hyvinvointitilat tai haluat muuta lisätietoa? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla vaikka heti viestiä oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

info@sievihvt.fi
+358 40 776 6480

Ota yhteyttä