Hoivarakentamisen myyntipäällikkö

Oletko rohkea yhteyksien rakentaja ja luottamusta herättävä asioiden edistäjä? Olisitko sinä meidän uusi Hoivarakentamisen Myyntipäällikkö?

Toimintamme kasvaessa haemme myyntitiimiimme lisävahvistusta. Tehtävässäsi tulet johtamaan myyntiprosessia, toimit asiantuntijana vastaten myynnistä, asiakkuuksista ja hankkeitten sujuvasta eteenpäin viemisestä.

Oletko rohkea yhteyksien rakentaja ja luottamusta herättävä asioiden edistäjä? Olisitko sinä meidän uusi Hoivarakentamisen Myyntipäällikkö?

Toimintamme kasvaessa haemme myyntitiimiimme lisävahvistusta ja työparia Markolle, työstäsi raportoit kaupalliselle johtajalle. Tehtävässäsi tulet johtamaan myyntiprosessia, toimit asiantuntijana vastaten myynnistä, asiakkuuksista ja hankkeitten sujuvasta eteenpäin viemisestä.  Tiivistä yhteistyötä tulet tekemään myös muun organisaatiomme kanssa ja tukea sinulle eri myynnin vaiheissa antaa organisaatiomme lukuisat eri asiantuntijat. Meillä kukaan ei jää asioiden kanssa yksin, vaan töitä tehdään ammattimaisesti yhdessä tiiminä!  Me rakennamme onnellista elämää, haluatko olla osa tätä tärkeää tehtävää?  

Myyntikenttäsi on valtakunnallinen, mutta toiminta-aluettasi sopeutamme sinun sijaintisi mukaan. Työpiste on valittavissa Vantaalta, Tampereelta tai Kempeleestä, suhtaudumme myönteisesti myös etätyöskentelyyn. Työssäsi liikut paljon, mutta hyödynnät tehokkaasti myös etäneuvotteluiden mahdollisuuksia.

Tehtävässä menestymisen avuksi saat käyttöösi huippuluokan ohjelmistot ja työkalut. Perustukset ovat meillä kunnossa ja kaikki elementit valmiina sinua varten, jotta voit onnistua tavoitteissasiLiiketoimintamme kasvoi 140 % vuonna 2021, kaikki valmistuneet hoivahankkeemme ovat toteutuneet sovitussa aikataulussa ja virheettömällä luovutuksella. Sinä tulet olemaan tärkeä osa luotettavaa palveluamme ja toimintamme kasvattamista myös tulevaisuudessa.

Keskeisimmät tehtäväsi: 

 • Aktiivinen uusasiakashankinta palveluntuottajista tilojemme vuokralaisiksi sekä uusien hoivahankkeiden kehittäminen asiakkaillemme.  Tapaamme toimia ja onnistuneisiin hankkeisiin voit tutustua asiakastarinoidemme kautta.  
 • Tonttivaihtoehtojen hakeminen, keskustelujen käyminen ja hanke-esitysten tekeminen asiakaskunnallesi.
 • Säännönmukainen yhteydenpito nimetyille asiakkaille, asiakkaiden ja hankkeiden tarpeiden tunnistaminen.
 • Uusien hoivahankkeiden kaupallisen vaiheen projektivastuu. Varmistat asiakaslupauksen toteutumisen ja hankkeen käynnistymisen yhdessä hankekehitystiimin kanssa.

Menestyt tehtävässä seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksellisista B2B-myynnin tehtävistä ja myyntiprosessin johtamisesta.
 • Aloitteellinen ja jämäkkä työote, saat asioita aikaan ja langat pidettyä käsissäsi.
 • Sytyt haasteista ja hyvien tulosten saavuttamisesta.
 • Olet aktiivinen vuorovaikutuksen luoja ja omaat vahvat verkostot.
 • Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus tukemassa asiantuntijuuttasi.

Näiden lisäksi arvostamme jo hankittua hoivasektorin asiakaskuntamme tuntemusta sekä kokemusta rakentamisesta ja/tai kiinteistöistä.

Me tarjoamme sinulle:

 • Tilaisuuden kehittyä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa myynnin vastuutehtävässä osana hoivarakentamisen parhaimmistoa.
 • Vahvan tiimin ja organisaation tuen työllesi, kannustamme sinua menestymään työssäsi.
 • Saat kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme huolta.
 • Reilun kuukausipalkan ja provision menestyksekkäästä työstä. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi ja palkkakehitykseen.
 • Kulttuuri- ja liikuntasetelit, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet ja mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun.
 • Vapautta ja vastuuta hyvässä porukassa, jossa saat äänesi kuuluviin.

Sievi-perheessämme työskentelee jo yli 120 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Rekrytointia Sievi Hyvinvointitilat Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fiPuhelintiedustelut loma-aikojen vuoksi viikoilla 2 ja 3, ti-ke klo 13–15.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=223 viimeistään 23.1.2022. Ensimmäiset haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä.