Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa Kouvolaan Luhtikodille hoivatilat kehitysvammaisille kokonaisurakkana vuokramallilla.

Sievi Hyvinvointitilat ja Luhtikoti ovat lähteneet yhteistyöhön ja uusien tilojen toteuttaminen Kouvolaan on jo hyvässä vauhdissa.

Onnellinen elämä alkaa kodista

Sievi Hyvinvointitilojen perimmäinen tavoite on luoda onnellisen elämän hoivatilat. Onnellinen elämähän alkaa kodista. Siksi Sievi Hyvinvointitiloilla pyritään aina rakentamaan koteja — laitostilojen sijaan. Tämä oli myös yksi selkeä syy, miksi Luhtikodit valitsivat uusien tilojensa toteuttajaksi juuri Sievi Hyvinvointitilat.

Hankkeen kerrosala tulee olemaan noin 1100m² ja valmis kehitysvammaisille rakennettava kokonaisuus kattaa asukaspaikat 20:lle asukkaalle. Uuden hoivatilan myötä Luhtikoti pystyy tarjoamaan haluttuja asukaspaikkojaan useammille asukkaille nykyisten liäksi. Hoivakodin suunniteltu valmistumisaika on loppukesästä 2023.

Koti pienillä asioilla

Kaikki lähtee meillä pintamateriaaliratkaisuista, joita on testattu ja mietitty huolella. Emme halua hoivatilojen vaikuttava laitosmaisilta, vaan niissä panostetaan aina harmoniseen ja lämpimään kodin tunnelmaan. Näitä pystytään korostamaan vaikkapa tehostelaatoituksilla kylpyhuoneissa ja vaikkapa valokuvatapeteilla oleskelu- ja yhteistilojen seinillä.

Arjen pitää sujua kuin kotona

”Moni hoivatila vaikuttaa hyvin laitosmaiselta vaikkapa lukitusjärjestelmiensä toteutuksien takia. Jos lukitusjärjestelmät menevät kovin raskaiksi ja valvotuiksi, niin tunnelma laitostuu väistämättä. Tällaisiin asioihin haluamme kiinnittää huomiota keskustelemalla aina palveluntuottajan kanssa, niin löydämme oikean ratkaisun kyseessä olevaan kohteeseen, joka palvelee toimintaa kadottamatta kodin tuntua”, toteaa rakennuspäällikkö Lauri Österberg.

Tarpeen mukaiset laadukkaat tilat

Sievi Hyvinvointitilat on erikoistunut päivä- ja hoivakiinteistöjen rakentamiseen sekä palvelukortteleiden ja varhaiskasvatustilojen suunnitteluun, toteuttamiseen ja vuokraamiseen. Olemme osa Sievi Group -rakennuskonsernia, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia koteja ja hoivatiloja kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin. Sievi Group on perustettu 2011, liikevaihtomme on 79M € ja rakennuskohteita toteutamme vuosittain yli 350. Olemme myös sitoutuneet tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2032 mennessä.

Jos haluat keskustella hoivatilojen rakentamisesta vuokramallilla, ota yhteyttä tai varaa kalenterista aika keskustelulle.