Sievi Hyvinvointitilat Oy rakentaa vielä 2023 aikana KVR-urakkamallilla toteutettavan lastensuojelukohteen Kanta-Hämeeseen.

Kodinomainen, aktiivinen ja yhteisöllinen

Sievi Hyvinvointitilat aloitti uuden lastensuojelukohteen rakentamisen Hausjärven Ryttylään keväällä 2023. Kohde valmistuu hyvässä aikataulussa vielä tänä vuonna. Uusi lastensuojelukohde tarjoaa valmistuessaan 14 lapselle ja nuorelle turvallisen kodin. Hanke toteutetaan Patakiinteistöille KVR-urakkana ja jotka sitten vuokrataan palvelutuottajalle. Sievi Hyvinvointitilat kokonaisvastuu-urakoitsijana sekä päätoteuttajana.

– Ryttylään rakennettava uusi lastensuojeluyksikkö rakennetaan rauhalliselle rivitaloalueelle. Lastensuojeluyksikkö pitää sisällään reilut oleskelutilat ja peli- ja leikkialueella varustetun pihan. Näin voidaan luoda kodinomainen, aktiivinen ja yhteisöllinen asumisyksikkö.

Ryttylän kohde

Tarpeen mukaiset laadukkaat tilat

Sievi Hyvinvointitilat on erikoistunut päivä- ja hoivakiinteistöjen rakentamiseen sekä palvelukortteleiden ja varhaiskasvatustilojen suunnitteluun, toteuttamiseen ja vuokraamiseen. Olemme osa Sievi Group -rakennuskonsernia, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia koteja ja hoivatiloja kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin. Sievi Group on perustettu 2011, liikevaihtomme on 80M € ja rakennuskohteita toteutamme vuosittain yli 350. Olemme myös sitoutuneet tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2032 mennessä.

Jos haluat keskustella hoivatilojen rakentamisesta vuokramallilla, ota yhteyttä tai varaa kalenterista aika keskustelulle.