Uudet hyvinvointitilat

Kotimaiset hoivatilat vuokraratkaisuna

Suomalainen Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa vuokrattavia hoivatiloja palveluasumisen, lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin yhdellä sopimuksella.

Paljon kiitosta ansainneeseen palveluumme sekä laadukkaisiin ja ekologisesti kestäviin hoivakiinteistöratkaisuihimme luottavat niin julkiset kuin yksityiset palveluntuottajat sekä yhdistykset ja säätiöt.

Toteuttamamme tilat ovat energiatehokkaita ja koko rakennustavallamme on mitatusti pieni hiilijalanjälki. Meidän tavoitteenamme on lisätä ihmisten onnellisuutta ratkaisemalla erityisasumisen ja hoivan tarpeita hallitusti ja turvallisesti, kestäviä arvoja noudattaen. Liity sinäkin onnellisten asiakkaidemme joukkoon!

Kurkkaa kohderyhmiimme tarkemmin ja tutustu kokonaisvaltaiseen palveluumme!

Ladataan...

Hoivatilojen rakentaminen kaikkiin palveluasumisen muotoihin

Rakennamme hoivatilat tehostettuun palveluasumiseen, tuettuun palveluasumiseen sekä kevyen hoivan tarpeisiin.

Lue lisää

Nuorten ryhmäkodin rakennuttaminen vuokramallilla

Rakennamme viihtyisät ja kodinomaiset erityisasumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmäkodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi.

Lue lisää

Päiväkotirakentaminen vuokramallilla – uudet varhaiskasvatuksen tilat riskittömästi

Rakennamme päiväkodit turvallisella vuokramallilla. Saat uudet varhaiskasvatuksen tilat avaimet käteen -mallilla ja ilman suuria investointeja.

Lue lisää

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Vastaamme projektin johtamisesta tarvekartoituksesta tontin hankintaan, tilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja uuden hoivatilan käyttöönottoon. Rakennamme hankkeet takuutyönä pihat ja kiintokalusteet mukaan lukien.

Tiimimme varmistaa, että toiveesi tulee huomioiduksi, mutta sinun ei tarvitse stressata projektin etenemisestä. Asiakkaamme saavat täysin heidän tarpeisiinsa räätälöidyt tilat ja vuokralaisen vapauden!

Hoivarakentamisen avaimet käteen -toimintamalli

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi