Uudet hyvinvointitilat

Kotimaiset hoivatilat vuokraratkaisuna

Suomalainen Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa vuokrattavia hoivatiloja palveluasumisen, lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin yhdellä sopimuksella.

Paljon kiitosta ansaittuun palveluumme sekä laadukkaisiin ja ekologisesti kestäviin hoivakiinteistöratkaisuihimme luottavat niin julkiset- kuin yksityiset palveluntuottajat sekä yhdistykset ja säätiöt.

Toteuttamamme tilat ovat energiatehokkaita ja koko rakennustavallamme on mitatusti  pieni hiilijalanjälki. Meidän tavoitteenamme on lisätä ihmisten onnellisuutta ratkaiselmalla erityisasumisen ja hoivan tarpeita hallitusti ja turvallisesti, kestäviä arvoja noudattaen. Liity sinäkin onnellisten asiakkaidemme joukkoon!

Kurkkaa kohderyhmiimme tarkemmin ja tutustu kokonaisvaltaiseen palveluumme!

Ladataan...

Palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen

Hoivatiloja tehostettuun palveluasumiseen, tuettuun palveluasumiseen sekä kevyen hoivan tarpeisiin.

Lue lisää

Nuorten ryhmäkodit

Viihtyisät ja kodinomaiset erityisasumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmäkodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi.

Lue lisää

Päiväkodit ja varhaiskasvatuksen ryhmätilat

Toimivia, turvallisia ja viihtyisiä tiloja varhaiskasvatuksen ja päivähoidon tarpeisiin.

Lue lisää

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme aktiivisesti projektin johtamisesta – aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun ja uuden onnellisen elämän hoivatilan käyttöön. Hankkeemme rakennetaan aina valmiiksi pihoja ja kiintokalusteita myöten takuutyönä.

Tiimimme varmistaa, että toiveesi tulee huomioiduksi, mutta sinun ei tarvitse stressata projektin etenemisestä. Asiakkaamme saavat täysin heidän tarpeisiinsa räätälöidyt tilat ja vuokralaisen vapauden!

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi