Search
Close this search box.

Nuorten ryhmäkodin rakennuttaminen vuokramallilla

Rakennamme viihtyisät ja kodinomaiset erityisasumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmäkodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi. Tarjoamme vuokramallilla turvalliset tilat, jotka räätälöimme palveluntuottajan ja nuorten tarpeiden mukaan.

Lue esitteemme nuorten ryhmäkodin hankinnasta vuokraratkaisuna

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöidyt, vuokrattavat nuorten ryhmäkodit yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Lue esite ja tutustu tilaajalle huolettomaan ryhmäkotirakentamiseen.

Nuorten ryhmäkodit

Asumis- ja opetustiloja lastensuojelun tarpeisiin vuokratilaratkaisulla

Olemme saaneet toteuttaa jo yli sadan nuoren tarpeisiin kodinomaisia lastensuojelun erityisasumisen tiloja, joita ovat:

Ratkaisu

Turvalliset ja kodinomaiset tilat

Lapsille ja nuorille rakennettaville yksiköille on olennaista niiden turvallisuus ja hyvä, kodinomainen ilmapiiri. Viranomaisvaatimukset täyttävien tilojen on tunnuttava kodilta haastavassa elämäntilanteessa olevalle lapselle tai nuorelle. Rakennuksen malli, huoneiden sijoittelu ja tukitoimintojen (kuten itsenäistymisasuntojen ja opetustilojen) toteuttaminen räätälöidään jokaiseen hankkeeseen erikseen.

Pidämme huolta taloudellisen yhtälön toimivuudesta

Meillä sisältö ja vuokrahinta kulkevat käsi kädessä. Koska koko arvoketju on omissa käsissämme, voit vaikuttaa valinnoillasi vuokratasoon. Palveluntuottaja asettuu tiloihin vuokralaiseksi, jolloin uuden asuinyksikön perustaminen tai laajentaminen ei vaadi valtavia investointeja.

 

Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Lastensuojelun tarpeita vastaavan tontin löytäminen voi olla haastavaa. Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset tilat, mutta vuokralaisen vapauden!

 

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella meidän kanssamme mahdollisesta hankkeesta? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten tehdään suunnitelmista konkretiaa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.
Hausjärvelle rakentunut Support House Riihilähteen kahden seitsemänpaikkaisen lastenkodin kokonaisuus toteutettiin kuunnellen toiveita, yhdessä sparraten ja nopeasti haastaviinkin tilanteisiin tarttuen.
Hausjärven Ryttylään rakentui lastensuojeluyksikkö, joka pitää sisällään reilut oleskelutilat sekä peli- ja leikkialueella varustetun pihan. Näin luotiin kodinomainen, aktiivinen ja yhteisöllinen asumisyksikkö.

Ota yhteyttä

Uudet ryhmäkodit hakusessa?

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla ja tutustu riskittömään Avaimet käteen -vuokramalliimme.

Soita meille

Haluatko puhua asiantuntijan kanssa hankkeestasi? Soita meille ja käydään hankeajatuksesi yhdessä läpi.

Varaa aika

Haluatko varata lyhyen etäpalaverin? Voit katsoa suoraan kalenteristamme sinulle sopivan ajan.

Lähetä viesti

Haluatko lähettää viestiä? Voit lähettää meille suoraan viestin sähköpostitse oheisella painikkeella.