Search
Close this search box.

Ratkaisut palveluasumisen kokonaisuuksiin

Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Sievin ratkaisut

Yksilölliset palvelu­asumisen, lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen tilat hoiva-alan tarpeisiin

Rakennamme uudet hyvinvointitilat ilman investointeja avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Palveluasuminen

Hoivatilojen rakentaminen kaikkiin palveluasumisen muotoihin.

Rakennamme hoivatilat tehostettuun palvelu­asumiseen, tuettuun palveluasumiseen sekä kevyen hoivan tarpeisiin.

Suunnittelemme tilat asukkaiden ja henkilökunnan tarpeet huomioiden. Saat hoivatilat käyttöösi vuokramallilla, joka on riskitön tapa rakennuttaa.

Lue lisää →

Nuorten ryhmäkodit

Nuorten ryhmäkodin rakennuttaminen vuokramallilla.

Rakennamme viihtyisät ja kodinomaiset erityis­asumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmä­kodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi.

Tarjoamme vuokramallilla toteutettavat turvalliset tilat, jotka räätälöimme aina palveluntuottajan ja nuorten tarpeiden mukaan. Lähtökohtana on tilat missä on onnellista asua ja turvallista työskennellä.

Lue lisää →

Päiväkodit

Uudet varhaiskasvatuksen tilat riskittömästi.

Rakennamme päiväkodit turvallisella vuokra­mallilla. Saat uudet varhaiskasvatuksen tilat avaimet käteen -mallilla ilman suuria investointeja.

Rakennamme asiantuntemuksella ja kokemuksella juuri tarpeitasi vastaavat uudet varhaiskasvatuksen tilat huolettomasti ilman suuria investointeja.

Lue lisää →

Helppo ratkaisu

Avaimet käteen PLUS - koko paketti suunnittelusta markkinointiin

Haluamme tarjota laajennettua palvelua asiakkaillemme. Näin voimme nopeuttaa kokonaisprosessia ja luoda jopa heti startattavissa olevan liiketoiminnan.

Prosessi

Me Sievi Hyvinvointitiloilla tahdomme tarjota helpot ratkaisut

Yksi sopimus

Teemme yhden pääomavuokra­sopimuksen, jossa vuokralla katetaan investointi­kustannus. Pyrimme pitämään kokonais­prosessin mahdollisimman selkeänä ja yksinkertaisena.

Yksi vuokrahinta

Vuokraan sisältyy täysin valmis hoivatila tarkastettuna ja viranomaisten hyväksymänä takuutyönä. Vuokran määrä muodostuu kiinteistön koon, sijainnin ja varustelutason mukaan.

Sovittu sisältö

Teemme tarkan tilatarpeen kartoituksen yhdessä ja rakennamme hanke­suunnitelman, jossa on kuultu myös loppukäyttäjiä. Näin kokonaisuus on yhdessä sovittu ja räätälöity kokonaisuus juuri oikeaan tarpeeseen.

Sovittu valmistumispäivä

Sovimme aina realistisen valmistumis­päivän, jolloin voitte luottaa siihen, että tilat ovat käytössä sovittuna ajankohtana. Näin pystymme tarjoamaan ajantasaisen ja virheettömän luovutuksen. Jokaisella kohteellamme on luonnollisesti takuu.

Maksuton suunnitelma

Tilaa hankesuunnitelma uuden tilan rakentamista varten

Onko sinulla valmis hoivatilahanke mielessäsi? Mietitkö miten sitä lähteä toteuttamaan? Nyt voimme yhdessä luoda suunnitelman, jolla luodaan haaveistasi konkretiaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Onko mielessäsi hyvinvointitilat tai haluat muuta lisätietoa? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla vaikka heti viestiä oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

info@sievihvt.fi
+358 50 445 5900

Ota yhteyttä