Search
Close this search box.

Kokonaisvastuurakentaminen (KVR): Helppo ja huoleton ratkaisu

Haluatko rakentaa ilman huolta ja stressiä? Olemme täällä auttaaksemme sinua. Kokonaisvastuurakentaminen, tuttavallisemmin KVR, on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat luottaa rakennushankkeesi suunnittelusta toteutukseen yhdelle ammattilaiselle

Lue esitteemme päiväkotien hankinnasta vuokraratkaisuna

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöidyt, vuokrattavat päiväkodit yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Lue esite ja tutustu tilaajalle huolettomaan päiväkotirakentamiseen.

KVR-urakointi

Mitä KVR tarkoittaa käytännössä?

KVR tarkoittaa, että me otamme kokonaisvastuun kaikesta rakentamisesta alusta loppuun saakka. Suunnittelusta toteutukseen, kaikki hoidetaan yhdellä sopimuksella. Ei tarvitse huolehtia eri urakoitsijoiden välisistä kommunikaatio-ongelmista tai aikataulujen sovittamisesta – me pidämme langat käsissämme ja varmistamme, että projekti etenee sujuvasti.

Ratkaisu

Kokenut ja kustannustehokas toimija

Kokemuksemme KVR- ja rakennusurakoista takaa sen, että projekti toteutetaan kustannustehokkaasti, sovitussa aikataulussa ja ennen kaikkea laadusta tinkimättä. Ympäristönäkökohdat ovat myös sydämen asiamme, ja pyrimme aina minimoimaan hankkeen ympäristövaikutukset.

Mihin KVR sopii?

Olipa kyseessä hoivarakennusurakka, päiväkoti, nuorisokoti tai mikä tahansa muu palveluasuminen, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus taataksemme projektisi onnistumisen. Jätä huolehtiminen meidän tehtäväksemme – ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö, joka vie rakentamisesi uudelle tasolle.

Luotettavaa ja helppoa rakentamista koko Suomen alueella

Kun palveluntuottajana kaipaat uusia toimitiloja vaivattomasti ja ilman monimutkaista säätöä, valitse meidät KVR-urakoinnin toteuttajaksi. Ammattitaitoisena toimijana toteutamme hoivarakennushankkeesi haluamaasi paikkaan luotettavasti ja laadukkaasti. Kun etsit varmaa kumppania hoivayrityksesi KVR-urakan toteuttamiseen, ota rohkeasti yhteyttä Sievi Hyvinvointitiloihin!

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella meidän kanssamme mahdollisesta hankkeesta? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten tehdään suunnitelmista konkretiaa.

Ota yhteyttä

Onko KVR-urakan toteuttaminen mietinnässä?

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla ja käydään läpi urakkatarpeesi.

Soita meille

Haluatko puhua asiantuntijan kanssa hankkeestasi? Soita meille ja käydään hankeajatuksesi yhdessä läpi.

Varaa aika

Haluatko varata lyhyen etäpalaverin? Voit katsoa suoraan kalenteristamme sinulle sopivan ajan.

Lähetä viesti

Haluatko lähettää viestiä? Voit lähettää meille suoraan viestin sähköpostitse oheisella painikkeella.