Search
Close this search box.

Päiväkotirakentaminen vuokramallilla – uudet varhaiskasvatuksen tilat riskittömästi

Rakennamme päiväkodit turvallisella vuokramallilla. Saat uudet varhaiskasvatuksen tilat avaimet käteen -mallilla ja ilman suuria investointeja.

Lue esitteemme päiväkotien hankinnasta vuokraratkaisuna

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöidyt, vuokrattavat päiväkodit yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Lue esite ja tutustu tilaajalle huolettomaan päiväkotirakentamiseen.

Päiväkodit

Rakennamme päiväkodit lasten hyvinvoinnin tueksi

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa asiantuntemuksella ja kokemuksella muun muassa:

Uuden päiväkodin rakentaminen tarpeidesi mukaan

Rakennamme päiväkodit ympäri Suomea, olit sitten paikallinen tai valtakunnallinen toimija. Suunnittelemme tilat yksilöllisesti ja lapsilukumäärän mukaan. Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon, onko kyseessä tavallinen vai vuoropäiväkoti sekä tuleeko tiloihin lisäksi esikoulutoimintaa. Toteutamme rakennukset myös erilaisten teemapäiväkotien tarpeisiin musiikkipäiväkodeista liikuntapäiväkoteihin.

Laadukkaat varhaiskasvatuksen tilat syntyvät yhteistyössä kanssasi

Päiväkodin rakentaminen lähtee sinun tarpeistasi, ja voit olla mukana jo suunnitteluvaiheessa. Pidämme sinut ajan tasalla läpi projektin, joten pääset vaikuttamaan lopputulokseen sen kaikissa vaiheissa. Voit itse päättää, minkä verran haluat olla mukana projektissa. Olemme asiantuntijoita suunnittelussa, rakentamisessa ja rakennusmääräyksissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä, että kerrot meille tarpeesi.

Turvallisuus ja terveellisyys ovat päiväkotirakentamisen keskiössä

Uuden päiväkodin rakentamisessa lähtökohtana ovat tilojen toimivuus, kestävyys ja turvallisuus. Varmistamme, että sekä sisä- että ulkotilat ovat lapsille turvalliset ja terveelliset.

Rakentamamme päiväkodit ovat sisäilmaystävällisiä, ja kaikkiin tiloihin tulee esimerkiksi huonekohtainen lämpötila- ja hiilidioksidiseuranta. Kiinnitämme huomiota myös työntekijöiden ergonomiaan ja viihtyvyyteen. Panostamme virikkeellisiin ja turvallisiin pihavarusteisiin, jotka on suunniteltu ryhmäkokojen ja eri ikäryhmien tarpeiden mukaan.

Vuokrapäiväkoti on huoleton valinta

Uuden päiväkodin rakennuttaminen on sinulle huoletonta. Tarjoamme tilat vuokramallilla, joka on riskitön tapa päiväkodin rakennuttamiseen. Sinun ei tarvitse tehdä suuria investointeja ja voit nauttia vuokralaisen vapaudesta.

Hoidamme vuokrapäiväkodin rakentamisen avaimet käteen -mallilla. Vastaamme projektin kaikista vaiheista tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöönottoon.

Ratkaisu

Turvalliset ja toimivat tilat

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen toimivuuteen, kestävyyteen, akustiikkaan, äänieristykseen ja valaistukseen. Huolehdimme terveellisestä ja laadukkaasta rakentamisesta niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Käytämme rakentamisessa aina turvallisia, terveellisiä ja vakioituja rakenneratkaisuja.

 

Räätälöidyt ratkaisut

Huomioimme rakennusten suunnittelussa päiväkotiyrittäjien toiveet tiloista ja niiden toiminnallisuuksista. Palveluntuottajana pääset vaikuttamaan tilaohjelman lisäksi esimerkiksi tilojen pintamateriaaleihin, väreihin, varusteisiin ja pihavarusteisiin yhdessä suunnittelijoidemme kanssa.

 

Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Me hoidamme koko rakennusprojektin aina tontin hankinnasta suunnitteluun ja rakentamiseen sekä valmiiin kohteen luovuttamiseen. Saat sovittuna päivänä käyttöösi täysin uudet varhaiskasvatuksen tilat ja nautit vuokralaisen vapaudesta.

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella meidän kanssamme mahdollisesta hankkeesta? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten tehdään suunnitelmista konkretiaa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Nurmijärven Rajamäkeen rakentunut viihtyisässä liikuntapäiväkodissa on monipuoliset liikkumis- ja leikkialueet sekä ulkona että sisällä. Se tekee tästä jokaisen lapsen unelmien päiväkodin.
Pystyimme tilaajina luottamaan siihen, että budjetti ja siten vuokrataso pysyvät varmasti sovittujen rajojen sisällä. Pienelle yritykselle tämä on hyvin tärkeää.

Ota yhteyttä

Päiväkodin rakentaminen mietinnässä?

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla ja tutustu riskittömään Avaimet käteen -vuokramalliimme.

Soita meille

Haluatko puhua asiantuntijan kanssa hankkeestasi? Soita meille ja käydään hankeajatuksesi yhdessä läpi.

Varaa aika

Haluatko varata lyhyen etäpalaverin? Voit katsoa suoraan kalenteristamme sinulle sopivan ajan.

Lähetä viesti

Haluatko lähettää viestiä? Voit lähettää meille suoraan viestin sähköpostitse oheisella painikkeella.