Search
Close this search box.

Viihtyisät hoivatilat kaikkiin palveluasumisen muotoihin

Rakennamme hoivatilat tehostettuun palveluasumiseen, tuettuun palveluasumiseen sekä kevyen hoivan tarpeisiin. Suunnittelemme tilat asukkaiden ja henkilökunnan tarpeet huomioiden. Saat hoiva-tilat käyttöösi vuokramallilla, joka on riskitön tapa rakennuttaa.

Lue esitteemme hoivatilojen hankinnasta vuokraratkaisuna

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöidyt, vuokrattavat hoivatilat yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Lue esite ja tutustu tilaajalle huolettomaan hoivatilarakentamiseen.

Palveluasuminen

Rakennamme palvelu­asumisen ja tehostetun palveluasumisen tilat

Meillä Sievi Hyvinvointitiloilla on laaja asiantuntemus hoiva-asumisen eri kohderyhmille toteutetuista rakennushankkeista. Olemme toteuttaneet hankkeita mm. seuraaville kohderyhmille:

Rakennamme hoivakoteja kaikkiin palveluasumisen tarpeisiin

Sievi Hyvinvointitilat suunnittelee ja toteuttaa nykyaikaiset hoivatilat kaikenkokoisille hoiva-alan toimijoille ympäri Suomea.

Rakennamme kodikkaita ja käytännöllisiä hoivakoteja vanhuksille, kehitysvammaisille sekä palvelukoteja päihde- ja mielenterveyskuntoutujille.

Laadukas hoivakotirakentaminen on yhteistyötä kanssasi

Laadukkaat hoivakodit syntyvät hyvästä suunnittelusta ja toteutuvat yhteistyössä kanssasi. Huomioimme tarpeesi hankkeen jokaisessa vaiheessa ja pääset aidosti vaikuttamaan lopputulokseen.

Luotettavan kumppanin kanssa voit olla varma, että saat käyttöösi laadukkaat, esteettömät ja kodinomaiset palvelutilat, joissa on onnellista asua ja turvallista työskennellä.

Huoleton hoivarakentaminen on helppoa

Uusien toimitilojen rakentaminen on huoletonta, sillä tuotamme nykyaikaiset hoivakodit kokonaispalveluna, Avaimet käteen -toimintamallilla. Vastaamme projektin kaikista vaiheista aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun sekä uuden onnellisen elämän hoivakodin rakentamiseen ja käyttöönottoon. Voit hyvillä mielin keskittyä omaan ydinosaamiseesi, sillä meiltä saat avaimet käteen käyttövalmiisiin ja laadukkaisiin hoivatiloihin.

Hoivakodin vuokraus on turvallinen tapa rakennuttaa

Hoivakodin rakennuttaminen vuokramallin avulla on helppo ja riskitön tapa hankkia uudet toimitilat. Yhden sopimuksen periaatteemme ansiosta voit unohtaa kalliit investoinnit ja nauttia vuokralaisen vapaudesta. Meillä vuokrahinta ja loppuratkaisu kulkevat käsi kädessä. Vapauden lisäksi voit myös aidosti valinnoillasi vaikuttaa tilaratkaisujen toteutukseen ja vuokratasoon.

Ratkaisu

Turvalliset ja toimivat tilat

Palveluasumisen tilat ovat asukkaiden koteja – siksi erityisasumisen yksiköt suunnitellaan mahdollisimman kodinomaisiksi. Varmistamme myös, että rakentamamme hoivatilat täyttävät viranomaismääräykset. Tilat ovat käytännölliset ja niissä on sekä asukkaiden että henkilökunnan hyvä olla. Sisustussuunnittelijamme auttaa valitsemaan sopivimmat pintamateriaalit, sävyt ja kuosit. Sinä päätät!

 

Huolehdimme taloudellisen yhtälön toimivuudesta

Meillä sisältö ja vuokrahinta kulkevat käsi kädessä. Palveluasumisen tilojen tilaajana voit aidosti vaikuttaa valinnoillasi vuokratasoon. Palveluntuottaja asettuu tiloihin vuokralaiseksi, jolloin uuden asuinyksikön perustaminen tai laajentaminen ei vaadi valtavia investointeja.

Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Voit olla mukana projektissa sen verran kuin itse haluat, mutta ilman vetovastuuta ja suuria investointeja. Saat tilat käyttöösi sovittuna päivänä. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset hoivatilat, mutta vuokralaisen vapauden!

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella meidän kanssamme mahdollisesta hankkeesta? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten tehdään suunnitelmista konkretiaa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Sipoon Pähkinälehdon Hoivakoti – Hassellunds Vårdhem on tarpeiden mukaan suunniteltu erittäin moderni ja laadukas kaksikielinen hoivakoti. Tilat on jaettu kahteen pääkerrokseen ja kohteen pohjakerroksessa löytyy vielä kolme kaksiota pariskuntien yhteiseen asumiseen. Kohde valmistui alkuvuonna 2024.

Ota yhteyttä

Uudet hoivatilat hakusessa?

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla ja tutustu riskittömään Avaimet käteen -vuokramalliimme.

Soita meille

Haluatko puhua asiantuntijan kanssa hankkeestasi? Soita meille ja käydään hankeajatuksesi yhdessä läpi.

Varaa aika

Haluatko varata lyhyen etäpalaverin? Voit katsoa suoraan kalenteristamme sinulle sopivan ajan.

Lähetä viesti

Haluatko lähettää viestiä? Voit lähettää meille suoraan viestin sähköpostitse oheisella painikkeella.