Search
Close this search box.

Prosessimme

Me tarjoamme hyvin yksinkertaisena toteutuksena vuokrattavat hyvinvointitilat hoivan erilaisiin tarpeisiin.

PROSESSI

Miten toimimme?

Me Sievi Hyvinvointitiloilla pyrimme aina mahdollisimman selkeän kokonaisuuden rakentamiseen, jotta projektin seuranta olisi myös mahdollisimman yksinkertaista. Se koostuu neljästä eri osiosta: hankekehitys ja asiakaspalvelu, suunnittelu, rakentaminen ja vuokraus.

Hankekehitys ja asiakaspalvelu

Tilatarpeen kartoitus yhdessä, mitä tarkempi kuva meille tilatarpeestasi syntyy sitä paremmin pystymme luomaan tilat juuri oikeaan tarpeeseen.

Sopivan tontin löytäminen. Me voimme käyttää, joko meillä jo olevaa tonttia, tai sitten voimme lähteä etsimään yhdessä juuri sopivaa tonttia hankkeeseen.

Ilmainen hankesuunnittelu päätöksen tueksi. On huomattavasti helpompaa lähteä miettimään kokonaisuutta, kun pitelet käsissäsi jotain konkreettista. Tontin- ja tilankäyttöluonnokset ohjaavat ketterästi suunnittelua.

Suunnittelu

Kun alustava hankesuunnitelma on luotu teemme sopimuksen, missä määrittelemme yhdessä sopimuksen sisällön ja hinnan.

Arkkitehtisuunnittelu ja rakennusluvan hakeminen kuuluvat suunnittelun tähän vaiheeseen.

Erikoissuunnittelu. Me rakennamme aina räätälöityjä kokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa sitä että kaikki tarpeet, myös henkilökunnan tarpeet, on huomioitu.

Rakentaminen

Perustaminen ja hankkeen huolellinen aikatauluttaminen.

Rakennusvaihe ja läpinäkyvä dokumentointi.

Virheetön ja ajantasainen luovutus asiakkaalle. Takuulla.

Vuokraus

Vuokraamme valmiit tilat palveluntuottajalle. Teemme pääomavuokrasopimuksen, jossa vuokralla katetaan investointikustannus.

Vuokraan sisältyy valmis hoivatila tarkastettuna ja viranomaisten hyväksymänä takuutyönä.

Vuokran määrä muodostuu mm. rakennattavan kiinteistön koon, sijainnin ja varustelutason mukaan.

Takuuaika sisältää meillä yksi- ja kaksivuotistakuutarkistukset. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu käytönajan puutelista, eli jos löydetään jotain puutteita käyttöönoton jälkeen, niin puutteet korjataan heti.

Viheralueille sisältyy kasvuunlähtökatselmus, missä tarkistamme viheralueiden tilan ja kunnon. Teemme tarvittavat korjaukset niihin takuun sisään.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Onko mielessäsi hyvinvointitilat tai haluat muuta lisätietoa? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla vaikka heti viestiä oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

info@sievihvt.fi
+358 40 776 6480

Ota yhteyttä