Search
Close this search box.

Tietoa julkishallinnon toimijoille

Olemme koonneet tälle sivulle tärkeää tietoa julkishallinnon toimijoita ja eri tarpeita varten.

Lue esitteemme hoivatilan hankinnasta vuokraratkaisuna

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöidyt, vuokrattavat hoivatilat yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Lue esite ja tutustu tilaajalle huolettomaan ratkaisuumme.

JULKISHALLINTO

Investointivapaat välivuokratilaratkaisut

Tarjoamme investointivapaat välivuokratilaratkaisut ympärivuotiseen tehostettuun palveluasumiseen, tuettuun palveluasumiseen, kevyeen hoivan tarpeisiin ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Alla listausta kohderyhmistä, joita palvelemme:

Investointivapaan välivuokraratkaisun hyödyt

Avaimet käteen -periaate

Sievi Hyvinvointitilat Oy rakentaa palvelukotitilat täysin valmiiksi kiintokalusteineen, koneineen, pihoineen ja viranomaiskatselmuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Ei varojen sitomista kiinteistöihin

Kunnan tai kaupungin ei tarvitse sitoa rahojaan kiinteistöihin, vaan kumppanina on hyvä yhteistyötaho, joka toimii vuokranantajana ja vastaa kiinteistöstä koko vuokra-ajan.

Ei sitomista tiettyyn tuottajaan

Kiinteistöinvestointi ei sido mihinkään tiettyyn hoivapalvelun tuottajaan, vaan palvelut voidaan erikseen kilpailuttaa määräajoin -> lisää joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

Ei rakentamisesta koituvia riskejä

Kunnalla/kaupungilla ei ole rakentamisesta koituvia riskejä, sillä toteutuksesta vastaa kokonaisvastuullisesti Sievi Hyvinvointitilat Oy (sovittu vuokravarustelutaso ja sisältö, valmistumispäivä)

Arvonlisäveron vähennykset

Rakentamisaikaiset arvonlisäverot voidaan vähentää välivuokrausmallissa suoraan siten, että arvonlisäveroa vastaava alennus näkyy lopullisessa pääomavuokrassa (edellyttää, että tilat vuokrataan arvonlisäverollisena sosiaalihuoltotoimintaan tai varhaiskasvatuspalveluun).

Tilat suunnitellaan tarpeen mukaan

Vuokralainen pääsee vaikuttamaan tilaratkaisuihin ja sisustukseen. Tilat suunnitellaan tarpeiden mukaan.

Valinnan vapaus huolloista

Kiinteistön ylläpidosta ja huolenpidosta vastaa aina kulloinenkin hoivapalvelun tuottaja. Palvelun voi myös tuottaa kunta tai peruspalveluyhtymä itse.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Onko mielessäsi hyvinvointitilat tai haluat muuta lisätietoa? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla vaikka heti viestiä oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

info@sievihvt.fi
+358 50 445 5900

Ota yhteyttä