Search
Close this search box.

Asiakastarina

Luhtikoti, Kouvola — Erityisten ihmisten tavallinen koti

Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
  • Asiakas: Luhtikoti Oy
  • Osoite: Sippolankatu 10, 45150 Kouvola
  • Kohde: Vammautuneet ja vammaiset
  • KEM:1100 M2
  • Rakentaminen:2023 - 2023
  • Paikkoja:20

Luhtikoti tarjoaa tehostettua palveluasumista erityisellä otteella, missä koti nousee keskiöön. Näin myös yksikkö rakennettiin kodiksi hoivatilojen sijaan. Erityisten ihmisten tavallinen koti, mikä onkin Luhtikodin ideologia.

Sievi Hyvinvointitilojen kanssa yhteistyöhön Luhtikoti Oy päätyi etsimällä yhteistyökumppania ja kuunnellen suosituksia. Vertailujen kautta Luhtikoti päätyi yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa oli palvelu.

Yhteistyö sujui erittäin jouhevasti ja helposti koko projektin ajan ja jälleen hyvä kommunikaatio, selkeäsanaisuus ja läpinäkyvyys nousivat keskeiselle sijalle yhteistyötä mittaroidessa.

— Sievi Hyvinvointitilat tekee palvelun erittäin hyvin. Olen aina ollut tarkka palvelusta ja Sieviltä olen saanut aina erittäin hyvää palvelua, Kirsi Anttonen Luhtikoti Oy:n toimitusjohtaja kiteyttää.

 

Ideologian ja laadun synergia

Luottamus syntyy luontevista ja hyvistä ihmiskontakteista, jonka välityksellä on helpompi toteuttaa isojakin projekteja.

Tämäkin kohde vaati sen, että asiakkaan oma ideologia oli käyty riittävän hyvin läpi ennen projektin aloitusta ja näin samaa kieltä puhuttaessa oli hyvin helppoa ja yksinkertaista toteuttaa koko rakennusprojekti.

— Suosittelen Sievi Hyvinvointitiloja edelleen sen palvelun takia. Palvelu on ollut erittäin hyvää, mutta toinen hyvin merkittävä syy on rakennustyön jälki ja tämä itse rakentaminen. Kyllähän tämä on tosi laadukasta ja kauniisti tehtyä, Kirsi lopettaa.

Kiinnostaako oma hoivatilahanke?

Voit olla yhteydessä meihin, kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja luodaan suunnitelma hankkeen toteutukselle.

Soita Terolle

Maksuton suunnitelma

Tilaa hankesuunnitelma uuden tilan rakentamista varten

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa.

Muita referenssejä

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.