Search
Close this search box.

Asiakastarina

Moderni kaksikielinen Pähkinälehdon Hoivakoti — Hassellunds Vårdhem

Sipoon Pähkinälehdon Hoivakoti – Hassellunds Vårdhem on tarpeiden mukaan suunniteltu erittäin moderni ja laadukas kaksikielinen hoivakoti. Tilat on jaettu kahteen pääkerrokseen ja kohteen pohjakerroksessa löytyy vielä kolme kaksiota pariskuntien yhteiseen asumiseen. Kohde valmistui alkuvuonna 2024.
  • Asiakas: Tuusulan ASR-Palvelu Oy
  • Osoite: Graniittitie 15, Söderkulla
  • Kohde: Ikäihmiset
  • KEM:2050 M2
  • Rakentaminen:2023 - 2024
  • Paikkoja:43

Sievi Hyvinvointitilat rakennutti Sipoon Söderkullaan uuden hoivakodin ikäihmisten ympärivuorokautiseen palveluasumiseen.

Pähkinälehdon Hoivakoti haluaa luoda asukkailleen kodinomaisen ympäristön, jossa jokainen asukas tuntee olonsa kotoisaksi ja viihtyisäksi. Tämä korostaa inhimillistä lähestymistapaa ja välittämistä hyvinvoinnista.

“Hoiva on kaiken A ja O. Asukaslähtöistä ja rentoa asumista niin, että hoiva ja turvallisuus säilyy. Asukas on aina etusijalla”, sanoo Pähkinälehdon Hoivakodin Mika Lindqvist.

Hyvä vaikutelma ensikohtaamisesta lähtien

Hyvä vaikutelma ensikohtaamisesta lähtien

“Sievi Hyvinvointitilat valikoitui sen takia, että heti ensimmäisestä kohtaamisesta tuli olo, että tässä olisi meidän yhteistyökumppanimme.”, sanoo Mirja Lindqvist.

Yhteistyö eteni suunniteluvaiheen jälkeen itse rakennusvaiheeseen, ja piti rakentamisen lisäksi paljon muutakin – esimerkiksi apua markkinoinnissa ja sisustussuunnitelmissa. Pähkinälehdon Hoivakodin Mirja Lindqvist kuvailee avun olleen heille kullanarvoista.

Sisustukseen valittujen kuvien ja värien avulla hoivakodin tiloista on saatu kodikkaat ja viihtyisät talon asukkaille ja henkilökunnalle. Ne luovat positiivista ja rauhoittavaa ympäristöä, jossa kaikki voivat viihtyä. Uusi hoivakoti suunniteltiin moderniksi, toiminnalliseksi ja ergonomiseksi sekä henkilöstölle että asukkaille.

Palvelua omalla äidinkielellään ja lopputuloksena onnistunut projekti

Pähkinälehdon Hoivakoti sijaitsee alueella, jossa asuu ruotsinkielistä väestöä ja yritys haluaa vastata ruotsinkielisen väestön palvelutarpeisiin heidän omalla äidinkielellään. Tämä on merkittävä osa hoivakodin toimintaa.

Pähkinälehdon Hoivakodin projekti toteutettiin “avaimet käteen” -periaatteella. Vaikka matkalla ilmeni haasteitakin, Lindqvistien mukaan lopputulos oli onnistunut ja vastasi Pähkinälehdon Hoivakodin tarpeita.

“Projekti on onnistunut mukavasti ja hyvin. On upeat ja laadukkaat tilat missä nyt toimintaa aloitellaan.”, kertoo Pähkinälehdon Hoivakodin Mirja Lindqvist.

Kiinnostaako oma hoivatilahanke?

Voit olla yhteydessä meihin, kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja luodaan suunnitelma hankkeen toteutukselle.

Soita Terolle

Maksuton suunnitelma

Tilaa hankesuunnitelma uuden tilan rakentamista varten

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa.

Muita referenssejä

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.