Sievi Hyvinvointitilat –Rahastoyhteistyö

Hallittu ja selkeä kokonaisprosessi. Kiinteistöjä, joiden arvo säilyy. Toimimme kaikissa hankkeissamme vastuullisena päätoteuttajana ja KVR-urakoitsijana. 

Hyvinvointi-kumppanuuden edut

1. Vahva osaaminen hoivatilojen hankekehityksessä

Hankekehitystiimillämme on vuosien kokemus hoivatilojen hankekehityksestä. Kehittämämme hankkeet ovat hyvillä sijainneilla palvelujen lähettyvillä. Solmimme kehittämistämme hankkeista pitkäaikaisen vuokrasopimuksen.  Tunnemme alan vakiintuneet sopimuskäytänteet ja huolehdimme hyvästä sopimisesta alusta alkaen.

2. Sitoutunut projektijohto

Toimimme kehittämissämme hankkeissa vastuullisena päätoteuttajana ja KVR-urakoitsijana. Me vastaamme rakentamisen toteuttamisesta ja tavoitteiden toteutumisesta. Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen. Hallitsemme koko arvoketjun suunnittelusta hankintoihin ja tuotannosta valmiin kohteen oikea-aikaiseen vastaanottamiseen. Käytämme  vakioituja ja koeteltuja rakenneratkaisuja ja materiaaleja. Oma tehdastuotanto takaa laadun ja toimitusvarmuuden!

3. Hoivakiinteistöjä, joiden arvo säilyy

Suunnittelumme keskiössä ovat aina tilojen toimivuus, ympäristöystävällisyys, turvallisuus ja terveellisyys. Totteuttamiemme kohteiden hiilijalanjälki ja käytönaikainen kuormitus on erittäin matala. Hankkeiden huolellisella dokumentoinnilla varmistammme kiinteistöjen arvon säilymisen. Teetämme jokaisesta rakentamastamme hankkeesta hiilijalanjälkilaskelman. Sievi Hyvinvointitilojen toteuttama puurakenteinen hoivatila on ympäristöteko!

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme aktiivisesti projektin johtamisesta – aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun ja uuden onnellisen elämän hoivatilan käyttöön. Toteuttamamme hankkeet rakennetaan aina valmiiksi pihoja ja kiintokalusteita myöten takuutyönä.

Tiimimme varmistaa, että asiakkaan toiveet tulevat huomioiduksi, mutta palveluntuottajan tai kiinteistön omistajan ei tarvitse stressata rakentamisesta. Suunnittelemamme ja rakentamamme tilat varustetaan toimialan parhaimmilla talotekniikan ratkaisuilla ja kiinteistöautomaatiolla. Teemme tiloja, joista voimme olla ylpeitä ja joiden arvo säilyy!

Lue lisää toimintatavastamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi