Sievi Hyvinvointitilat –Rahastoyhteistyö

Hallittu ja selkeä kokonaisprosessi. Kiinteistöjä, joiden arvo säilyy. Toimimme kaikissa hankkeissamme vastuullisena päätoteuttajana ja KVR-urakoitsijana. 

Hyvinvointi-kumppanuuden edut

1. Vahva osaaminen hoivatilojen hankekehityksessä

Hankekehitystiimillämme on vuosien kokemus hoivatilojen hankekehityksestä. Kehittämämme hankkeet ovat hyvillä sijainneilla palvelujen lähettyvillä. Solmimme kehittämistämme hankkeista pitkäaikaisen vuokrasopimuksen.  Tunnemme alan vakiintuneet sopimuskäytänteet ja huolehdimme hyvästä sopimisesta alusta alkaen.

2. Sitoutunut projektijohto

Toimimme kehittämissämme hankkeissa vastuullisena päätoteuttajana ja KVR-urakoitsijana. Me vastaamme rakentamisen toteuttamisesta ja tavoitteiden toteutumisesta. Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen. Hallitsemme koko arvoketjun suunnittelusta hankintoihin ja tuotannosta valmiin kohteen oikea-aikaiseen vastaanottamiseen. Käytämme  vakioituja ja koeteltuja rakenneratkaisuja ja materiaaleja. Oma tehdastuotanto takaa laadun ja toimitusvarmuuden!

3. Hoivakiinteistöjä, joiden arvo säilyy

Suunnittelumme keskiössä ovat aina tilojen toimivuus, ympäristöystävällisyys, turvallisuus ja terveellisyys. Totteuttamiemme kohteiden hiilijalanjälki ja käytönaikainen kuormitus on erittäin matala. Hankkeiden huolellisella dokumentoinnilla varmistammme kiinteistöjen arvon säilymisen. Teetämme jokaisesta rakentamastamme hankkeesta hiilijalanjälkilaskelman. Sievi Hyvinvointitilojen toteuttama puurakenteinen hoivatila on ympäristöteko!

Avaimet käteen, aidosti!

Tarjoamme asiakkaillemme uudet, yksilölliset hoivatilat kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaamme aktiivisesti projektin johtamisesta – aina tarvekartoituksesta tontin hankkimiseen, tilojen suunnitteluun ja uuden onnellisen elämän hoivatilan käyttöön. Toteuttamamme hankkeet rakennetaan aina valmiiksi pihoja ja kiintokalusteita myöten takuutyönä.

Tiimimme varmistaa, että asiakkaan toiveet tulevat huomioiduksi, mutta palveluntuottajan tai kiinteistön omistajan ei tarvitse stressata rakentamisesta. Suunnittelemamme ja rakentamamme tilat varustetaan toimialan parhaimmilla talotekniikan ratkaisuilla ja kiinteistöautomaatiolla. Teemme tiloja, joista voimme olla ylpeitä ja joiden arvo säilyy!

Lue lisää toimintatavastamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Perusturvaliikelaitos Saarikka

Uusi hoivakoti yhteistyöllä

Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä

Tutustu tarinaan
  • Vammautuneet ja vammaiset
  • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi