Search
Close this search box.

Customer story

Peikkometsän päiväkoti

Nurmijärven Rajamäelle rakennettava viihtyisä liikuntapäiväkoti. Monipuoliset liikkumis- ja leikkialueet sekä ulkona että sisällä tekee tästä jokaisen lapsen unelmien päiväkodin. Kohde valmistuu kesällä 2023.
  • Customer: Peikkometsän Liikuntapäiväkoti Nastola Oy
  • Address: Terveystie 3-5, 05200 Nurmijärvi
  • Project: Day care centers
  • GFA:672 M2
  • Construction:2023 - 2023
  • Seats:66

Tämän kohteen kuvaus lisätään kohteen valmistumiseen jälkeen.

Interested in your own project?

You can contact us and together we will identify your needs and create a plan for the project.

Call Tero

Free plan

Order a free project plan for a construction project

Go from dream to reality by ordering a free project plan. Fill in the form and the completed plan will be presented to you within a week.

Other customers

“Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä”.
“Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin”, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.
Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.