Sievi Hyvinvointitilat – Kotimaisesti ja kokonaispalveluna

Sievi Hyvinvointitilat yrityksenä

Kotimainen Sievi Hyvinvointitilat Oy toteuttaa vuokrattavia hoivatiloja, joissa palveluntuottajan ei tarvitse investoida käyttämiinsä tiloihin. Toteutamme investointivapaat toimitilat palveluasumiseen sekä päivä- ja ryhmäkotien tarpeisiin vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Yhtiömme tavoitteena on lisätä ihmisten onnellisuutta ratkaisemalla erityisasumisen ja hoivan tarpeita hallitusti ja turvallisesti, kestävien arvojen pohjalta.

Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdimme tontin hankinnasta, tilojen suunnittelusta, rakennusajan rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta. Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, hoivapalvelun tuottamiseen ja sen kehittämiseen.

Vuokralaiselle investointivapaiden tilojen hankinta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Konseptimme mahdollistaa toimintojen tehostamisen siten, ettei asiakkaidemme pääomia sitoudu hoivakiinteistöihin.

Hoivatilojen kokenut hankekehittäjä

Sievi Hyvinvointitilat on hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Toimimme kaikissa hankkeissamme vastuullisena päätoteuttaja, eli KVR-urakoitsijana. Olemme osa Sievi-konsernia ja  toteutamme vuosittain yli 150 onnellisen elaman rakennushanketta ympäri puolin Suomen. Hallitsemme hoivahankkeiden toteutuksen koko arvoketjun vuokrasopimuksesta valmiin kohteen käyttöönottoon. Me ymmärrämme eri kohderyhmien toiminnalliset tavoitteet sekä alan viranomaisvaatimukset. Käyttämämme rakennuskomponentit ja asennuspalvelut tulevat suoraan omalta Sievin tehtaalta Pohjois-Pohjanmaalta. Nykyaikaiset tehdastuotantotilat mahdollistavat tehokkaan tuotannon, toimitusvarmuuden ja korkean laadun.

Olemme helposti lähestyttäviä asiakaspalvelijoita toimenkuvasta riippumatta. Kanssamme on helppo ja mukava toimia. Tilojen käyttäjänä pääset vaikuttamaan jo suunnitteluvaiheessa hoivatitilojen suunnitteluun, materiaalivalintoihin ja varusteisiin. Sievi Hyvinvointitilojen oma arkkitehti määrittelee yhdessä käyttäjän kanssa tilaohjelman ja toiminnallisuudet kohderyhmän tarpeiden mukaisesti. Me tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme käyttöösi. Sinä päätät, me toteutamme!

66

Liikevaihto M€ (2019)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatilarakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

120

Henkilökunta

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

150

Rakennuskohteet (vuosittain)

Kodiomaisten ja toimivien hoivatitilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea,  ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Manna Ry

Viihtyisät palveluasumisen tilat asiakasta kuunnellen

Toiveemme huomioitiin todella hyvin. Pääsimme vaikuttamaan rakennuksen sijaintiin ja malliin sekä huoneiden ja toimintojen toteutukseen. Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla.

Tutustu tarinaan