Sievi Hyvinvointitilat – Kotimaisesti ja kokonaispalveluna

Sievi Hyvinvointitilat yrityksenä

Kotimainen Sievi Hyvinvointitilat Oy toteuttaa vuokrattavia hoivatiloja, joissa palveluntuottajan ei tarvitse investoida käyttämiinsä tiloihin. Toteutamme investointivapaat toimitilat palveluasumiseen sekä päivä- ja ryhmäkotien tarpeisiin vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Yhtiömme tavoitteena on lisätä ihmisten onnellisuutta ratkaisemalla erityisasumisen ja hoivan tarpeita hallitusti ja turvallisesti, kestävien arvojen pohjalta.

Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdimme tontin hankinnasta, tilojen suunnittelusta, rakennusajan rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta. Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, hoivapalvelun tuottamiseen ja sen kehittämiseen.

Vuokralaiselle investointivapaiden tilojen hankinta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Konseptimme mahdollistaa toimintojen tehostamisen siten, ettei asiakkaidemme pääomia sitoudu hoivakiinteistöihin.

Hoivatilojen kokenut hankekehittäjä

Sievi Hyvinvointitilat on hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Toimimme kaikissa hankkeissamme vastuullisena päätoteuttaja, eli KVR-urakoitsijana. Olemme osa Sievi-konsernia ja  toteutamme vuosittain yli 150 onnellisen elaman rakennushanketta ympäri puolin Suomen. Hallitsemme hoivahankkeiden toteutuksen koko arvoketjun vuokrasopimuksesta valmiin kohteen käyttöönottoon. Me ymmärrämme eri kohderyhmien toiminnalliset tavoitteet sekä alan viranomaisvaatimukset. Käyttämämme rakennuskomponentit ja asennuspalvelut tulevat suoraan omalta Sievin tehtaalta Pohjois-Pohjanmaalta. Nykyaikaiset tehdastuotantotilat mahdollistavat tehokkaan tuotannon, toimitusvarmuuden ja korkean laadun.

Olemme helposti lähestyttäviä asiakaspalvelijoita toimenkuvasta riippumatta. Kanssamme on helppo ja mukava toimia. Tilojen käyttäjänä pääset vaikuttamaan jo suunnitteluvaiheessa hoivatitilojen suunnitteluun, materiaalivalintoihin ja varusteisiin. Sievi Hyvinvointitilojen oma arkkitehti määrittelee yhdessä käyttäjän kanssa tilaohjelman ja toiminnallisuudet kohderyhmän tarpeiden mukaisesti. Me tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme käyttöösi. Sinä päätät, me toteutamme!

73+

Liikevaihto M€ (2021)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatilarakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

120

Henkilökunta

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

350

Rakennuskohteet (vuosittain)

Kodiomaisten ja toimivien hoivatitilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea,  ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Perusturvaliikelaitos Saarikka

Uusi hoivakoti yhteistyöllä

Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä

Tutustu tarinaan
  • Vammautuneet ja vammaiset
  • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan