Search
Close this search box.

Asiakastarina

Ryttylään valmistui lastensuojeluyksikkö KVR-urakkana

Hausjärven Ryttylään rakentui lastensuojeluyksikkö, joka pitää sisällään reilut oleskelutilat sekä peli- ja leikkialueella varustetun pihan. Näin luotiin kodinomainen, aktiivinen ja yhteisöllinen asumisyksikkö.
  • Asiakas: Patakiinteistöt Oy
  • Osoite: Punkankuja 3-5, 12310 Hausjärvi
  • Kohde: Lastensuojeluyksiköt
  • KEM:600 M2
  • Rakentaminen:2023 - 2023
  • Paikkoja:14

Sievi Hyvinvointitilat pääsi toteuttamaan Hausjärven Ryttylään 14 paikkaisen lastensuojeluyksikön KVR-urakkamallilla.

Lastensuojelyksikkö luovutettiin käyttöön marraskuussa 2023. Yhteistyö sujui tehokkaasti ja kohde valmistui ajallaan. Kiitosta projektista saimme eritysesti toiveiden huomioonottamisesta, rakennusjäljestä ja hyvästä yhteistyön sujuvuudesta.

Yhteisöllinen asumisyksikkö

Kohde sijaitsee huikealla paikalla, missä koulujen läheisyys ja palvelut takaavat normaalin arjen yksikön asukkaille.

Lasten ja nuorten ehdoin

Rakentamisessa otettiin huomioon nykylasten ja nuorten toiveet myös tilaratkaisujen osalta. Yksikköön tuli muun muassa pelihuone, jossa vahvennetuilla seinärakenteilla varmistetaan se, ettei pelihuoneen äänet vaivaa muita yksikön asukkaita.
Lisäksi kohteen pihaan panostettiin merkittävästi. Haluttiin luoda sekä peli- että leikkialue, jotka lisäävät yhteistä tekemistä seinien ulkopuolellakin.

Kiinnostaako oma hoivatilahanke?

Voit olla yhteydessä meihin, kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja luodaan suunnitelma hankkeen toteutukselle.

Soita Terolle

Maksuton suunnitelma

Tilaa hankesuunnitelma uuden tilan rakentamista varten

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa.

Muita referenssejä

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.