Search
Close this search box.

Sievin ratkaisut

Yksilölliset palveluasumisen, lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen tilat hoiva-alan tarpeisiin

Rakennamme uudet hyvinvointitilat ilman investointeja avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Lupaamme

Rakennamme ympäristö­ystävällisiä ja yksilöllisiä hyvinvointitiloja

Yksi sopimus

Teemme yhden pääomavuokra­sopimuksen, jossa vuokralla katetaan investointi­kustannus. Pyrimme pitämään kokonais­prosessin mahdollisimman selkeänä ja yksinkertaisena.

Yksi vuokrahinta

Vuokraan sisältyy täysin valmis hoivatila tarkastettuna ja viranomaisten hyväksymänä takuutyönä. Vuokran määrä muodostuu kiinteistön koon, sijainnin ja varustelutason mukaan.

Sovittu sisältö

Teemme tarkan tilatarpeen kartoituksen yhdessä ja rakennamme hanke­suunnitelman, jossa on kuultu myös loppukäyttäjiä. Näin kokonaisuus on yhdessä sovittu ja räätälöity kokonaisuus juuri oikeaan tarpeeseen.

Sovittu valmistumispäivä

Sovimme aina realistisen valmistumis­päivän, jolloin voitte luottaa siihen, että tilat ovat käytössä sovittuna ajankohtana. Näin pystymme tarjoamaan ajantasaisen ja virheettömän luovutuksen. Jokaisella kohteellamme on luonnollisesti takuu.

Jos haluat tietää enemmän, niin lue lisää yrityksestämme.

Sievi rakennuskonserni lukuina

80+ Liikevaihto M€ (2022)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatila­rakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

127 Työntekijää

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

350+ Rakennuskohdetta

Kodinomaisten ja toimivien hoivatilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

NPS 89 Asiakastyytyväisyys

NPS eli asiakasuskollisuuden mittari. Se kertoo, kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävällesi tai kollegallesi. NPS arvo on -100 ja 100 välillä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Onko mielessäsi hyvinvointitilat tai haluat muuta lisätietoa? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla vaikka heti viestiä oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

info@sievihvt.fi
+358 50 445 5900

Ota yhteyttä