Search
Close this search box.

Oletko miettinyt uusia tiloja vuokramallilla PK-seudulle? Nyt on tilaisuutesi!

Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Tarjolla

Haluatko mukaan osaksi palvelukorttelia?

Meillä on tarjolla suuri – jopa 7000m² tontti noin 1km päässä Espoon Jorvin sairaalasta. Tämä tontti soveltuisi hienosti vaikkapa palvelukorttelin tai reilunkokoisen palveluasumisen yksikön rakentamiseen. Parhaiten tähän tonttiin istuisi hanke ikäihmisten, kehitysvammaisten ja/tai vammautuneiden tarpeisiin.

Jos olet miettinyt uusia tiloja Kehä III:n sisällä, niin nyt on tilaisuutesi!

Jätä meille yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Haluatko lisätietoja tästä hankkeesta / tontista?

Lupaamme

Ilman investointeja

Rakennamme hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen asti, yhdellä vuokrasopimuksella ja avaimet käteen -periaatteella!

Ratkaisumme

Avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, hoivapalvelun tuottamiseen ja sen kehittämiseen.

Sievi rakennuskonserni lukuina

80+ Liikevaihto M€ (2022)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatila­rakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

127 Työntekijää

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

350+ Rakennuskohdetta

Kodinomaisten ja toimivien hoivatilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

NPS 89 Asiakastyytyväisyys

NPS eli asiakasuskollisuuden mittari. Se kertoo, kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävällesi tai kollegallesi. NPS arvo on -100 ja 100 välillä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.