Tämänkertaisessa henkilöesittelyssä on vuorossa 28-vuotias rakennuttaja-asiamies Anne Tervahauta Oulusta. Anne on kotoisin pohjoisesta, siis sieltä oikeasta pohjoisesta.

Anne on työskennellyt rakennusalalla jo yli 10 vuotta. Kokemusta hänelle on kertynyt omakotitalojen, toimitilojen ja hoiva-asumisen parista.

Annen toimenkuva on laaja ja monipuolinen. Hänestä se on mukavaa, sillä se tuo työpäiviin todella paljon vaihtelua, eikä samanlaisia päiviä juurikaan ole. Hänen työnkuvaansa kuuluu kiinteistöyhtiöiden perustaminen ja niiden hallinto rakennusaikana. Hän on mukana myös kiinteistökaupoissa, sekä hoitaa Sievi Hyvinvointitilojen myynti- ja ostoreskontrat. Lisäksi hänelle kuuluu erinäistä raportointia, markkinointiasioita, hankintoja, henkilöstöasioita, ohjelmistojen ylläpitoa sekä ajoittain vaihtuvia isompia ja pienempiä projekteja. Hän auttaa myös paljon työmaiden työnjohtoa esim. perehdytyksissä. Annen sanoin ”Se on kivaa, koska siellä työmaallahan se rakentaminen tehdään”. Aikamoinen monitoiminainen siis!

Onnistuakseen työssään Annen toimenkuva vaatii joustavuutta, keskittymiskykyä, järjestelmällisiä työtapoja, hyvää muistia sekä tiimityöskentelytaitoja.

Annen mielestä parasta hänen työssään on työnkuvan monipuolisuus sekä mielenkiintoinen työkenttä. Eikä sovi unohtaa tietenkään ihania työkavereita! Ne tuovat työpäiviin paljon iloa. Myös yhdessä tekeminen sekä sitä usein seuraava onnistuminen motivoi.

Haastavin asia työssään Annen mielestä on pysyä ajan tasalla rakennusalaa koskevista lakipykälistä.

– Ne eivät haittaa työntekoa, vaan luovat meille kaikille yhtäläiset raamit onnistua. Toivoisin kuitenkin, että tiedottaminen niistä sujuisi nykyistä paremmin, Anne toteaa.

Anne Tervahauta aloitti Sievi Hyvinvointitiloilla vuosi sitten toukokuussa. Annella oli mielikuva, että Sievi Group on työnantajana luotettava, laadukas ja energinen toimija. Se vaikutti todella mielenkiintoiselta yhtiöltä työskennellä.

– Sievillä töitä tehdään aidosti yhdessä ja ilmapiiri on välitön, Anne kertoo.

– Töistä ja eteen tulevista päätöksistä ei tarvitse selvitä yksin, vaan työkavereilta saa apua kun sitä tarvitsee.

Vapaa-ajallaan Anne rentoutuu monipuolisten harrastusten parissa. Niitä ovat mm. pyöräily, lenkkeily, salilla käynti, kuntonyrkkeily sekä neulominen. Puoli vuotta hän on toiminut myös tukihenkilönä Pelastakaa lapset ry:llä.

Annen mielestä Sievi Hyvinvointitilat on luotettava kumppani valittaessa rakennuttajaa hoivatiloille.

– Projekti viedään meillä alusta loppuun asiakkaan kanssa yhdessä eikä turhia tietokatkoksia synny. Työn jälki on laadukasta. Meillä on kokenut ja asiansa osaava henkilökunta. Kun luovutuspäivä sovitaan, asiakas voi olla varma, että saa sinä päivänä käyttöönsä valmiin, viimeistellyn kohteen!