Sievi Hyvinvointitilojen tiimi kasvoi uudella jäsenellä pääsiäisen jälkeen, kun Marko Karttunen aloitti uutena myyntipäällikkönä.

Marko asustelee Espoossa yhdessä avovaimonsa ja kolmevuotiaan tyttärensä kanssa. Hän on työskennellyt myynnin parissa lähes koko ikänsä, se onkin rakentamisen ohella hänen toinen intohimonsa. Koulutukseltaan Marko on tradenomi.

– Päädyin Sievi Hyvinvointitiloille töihin huomattuani työpaikkailmoituksen myyntipäällikön toimeen. Kiinnostuin paikasta, sillä olen ollut myynnin parissa paljon tekemisissä ja rakentamisenkin kanssa ja tässä työssä yhdistyvät molemmat kiinnostuksen kohteeni, Marko kertoo.

– Sievi Hyvinvointitilat on varsin tuore yritys, joten siitä ei ollut minulla entuudestaan juurikaan ennakkokäsitystä, mutta samaan konserniin kuuluva Sievitalo on näyttäytynyt minulle aina positiivisena, jämäkkänä ja reiluna yrityksenä ja se kuva on vaan vahvistunut, kun on itse remmiin hypännyt. Tehdään niin kuin luvataan ja ollaan avoimia sekä reiluja.

Markon tehtävänä on kontaktoida uusia ja entuudestaan tuttuja asiakkaita, esitellä heille hankeaihioita, kysellä heidän tarpeitaan ja pyrkiä vastaamaan niihin. Markon sanoin, ”perus myyntityötä.”

– Olen tykännyt työskennellä tosi paljon Sievi Hyvinvointitiloilla. Kaikilla on positiivinen ja ammattimainen ote työhönsä ja hyvä me-henki selkeästi. Suurin osa meistä työskentelee etänä ympäri Suomen, mutta tukea on saanut aina kun on tarvinnut, yksin ei ole tarvinnut jäädä, Marko kiittelee.

Parasta Markon mukaan myyntityössä ovat tietenkin onnistumiset.

– Tietysti myyntimiestä motivoivat onnistumiset. Kun päästään asiakkaan kanssa eteenpäin projektissa ja saadaan sitä kautta uusia laadukkaita hoivatiloja Suomeen.

Heinäkuussa Marko aikoo hengähtää muutaman viikon ja viettää lomaa perheensä kanssa. Suunnitelmissa on mm. peuhata perheen pienimmän kanssa ja vierailla Muumimaailmassa. Muuten kesä tulee vietettyä töissä vieden hankkeita eteenpäin mahdollisuuksien mukaan.