Nuorten ryhmäkodin rakennuttaminen vuokramallilla

Rakennamme viihtyisät ja kodinomaiset erityisasumisen tilat lastensuojelun tarpeisiin ryhmäkodeiksi, itsenäistymisasunnoiksi ja opetustiloiksi. Tarjoamme vuokramallilla turvalliset tilat, jotka räätälöimme palveluntuottajan ja nuorten tarpeiden mukaan.

Asumis- ja opetustiloja lastensuojelun tarpeisiin vuokratilaratkaisulla

 

Olemme saaneet toteuttaa jo yli sadan nuoren tarpeisiin kodinomaisia lastensuojelun erityisasumisen tiloja, joita ovat

  • ryhmäkodit
  • itsenäistymisasunnot
  • opetustilat
  • päivätoimintatilat.

Sievi Hyvinvointitilat – nuorten tarpeisiin vastaava rakennuttamispalvelu

1. Turvalliset ja kodinomaiset tilat

Lapsille ja nuorille rakennettaville yksiköille on olennaista niiden turvallisuus ja hyvä, kodinomainen ilmapiiri. Viranomaisvaatimukset täyttävien tilojen on tunnuttava kodilta haastavassa elämäntilanteessa olevalle lapselle tai nuorelle. Rakennuksen malli, huoneiden sijoittelu ja tukitoimintojen (kuten itsenäistymisasuntojen ja opetustilojen) toteuttaminen räätälöidään jokaiseen hankkeeseen erikseen.

2. Pidämme huolta taloudellisen yhtälön toimivuudesta

Meillä sisältö ja vuokrahinta kulkevat käsi kädessä. Koska koko arvoketju on omissa käsissämme, voit vaikuttaa valinnoillasi vuokratasoon. Palveluntuottaja asettuu tiloihin vuokralaiseksi, jolloin uuden asuinyksikön perustaminen tai laajentaminen ei vaadi valtavia investointeja.

3. Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Lastensuojelun tarpeita vastaavan tontin löytäminen voi olla haastavaa. Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset tilat, mutta vuokralaisen vapauden!

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
  • Palveluasumista ikäihmisille
  • Perusturvaliikelaitos Saarikka

Uusi hoivakoti yhteistyöllä

Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä

Tutustu tarinaan
  • Vammautuneet ja vammaiset
  • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
  • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
  • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan