Päiväkotirakentaminen vuokramallilla – uudet varhaiskasvatuksen tilat riskittömästi

Rakennamme päiväkodit turvallisella vuokramallilla. Saat uudet varhaiskasvatuksen tilat avaimet käteen -mallilla ja ilman suuria investointeja.

Rakennamme päiväkodit lasten hyvinvoinnin tueksi

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa asiantuntemuksella ja kokemuksella muun muassa

 • päiväkodit 
 • ryhmäperhepäivähoidon tilat 
 • vuoropäiväkodit
 • varhaiskasvatuksen tilat. 
Rakennamme juuri tarpeitanne vastaavat varhaiskasvatustilat vuokraratkaisuna.  Lue lisää tavastamme toimia >

Hyvinvointi-kumppanuuden edut

1. Turvalliset ja toimivat tilat

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen toimivuuteen, kestävyyteen, akustiikkaan, äänieristykseen ja valaistukseen. Huolehdimme terveellisestä ja laadukkaasta rakentamisesta niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Käytämme rakentamisessa aina turvallisia, terveellisiä ja vakioituja rakenneratkaisuja.

2. Räätälöidyt ratkaisut

Huomioimme rakennusten suunnittelussa päiväkotiyrittäjien toiveet tiloista ja niiden toiminnallisuuksista. Palveluntuottajana pääset vaikuttamaan tilaohjelman lisäksi esimerkiksi tilojen pintamateriaaleihin, väreihin, varusteisiin ja pihavarusteisiin yhdessä suunnittelijoidemme kanssa.

3. Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Me hoidamme koko rakennusprojektin aina tontin hankinnasta suunnitteluun ja rakentamiseen sekä valmiiin kohteen luovuttamiseen. Saat sovittuna päivänä käyttöösi täysin uudet varhaiskasvatuksen tilat ja nautit vuokralaisen vapaudesta.

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
 • Vammautuneet ja vammaiset
 • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
 • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
 • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan
 • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
 • Mehiläinen Hoivapalvelut Oy

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani

Sievi on ollut todella mukava yhteistyökumppani. Joustoa ja apua on löytynyt monessa kohtaa. Lisäksi työmaan vastaava mestari on ollut tavoitettavissa ja hänen kanssaan on voinut huumoripitoisesti ja avoimesti keskustella kaikista esiin nousseista asioista

Tutustu tarinaan