Search
Close this search box.

Oletko miettinyt uusia hoivatiloja Porvooseen?

Toteutamme onnellisen elämän hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen vuokraratkaisuna – yhdellä vuokrasopimuksella!

Tarjolla

Huippusijainti tulevaisuuden palveluasumiselle

Porvoon Pappilanpellon kaupunginosassa sijaitsee 6,694 m² kokoinen tontti, noin 1 km:n päässä keskustan palveluista. Tontti soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen palveluasumiseen ja lisäksi kaava mahdollistaa myös ulkopuolisille tarjottavat palvelut esimerkiksi päivätoiminnan muodossa. 

Tontin asemakaava mahdollistaa hoivahankkeen rakentamisen suoralla lupakäsittelyllä ilman poikkeamisia.  Tontilla on rakennusoikeutta yhteensä noin 3 300 m2 ja rakennusoikeutta voidaan käyttää joustavasti yhdelle tai kahdelle erilliselle hankkeelle tarpeen mukaan.

Helpotamme hyvinvointitilojen hankintaa poistamalla investointitarpeesi. Rakennamme ympäristöystävälliset ja yksilölliset hyvinvointitilat kaikenkokoisille palveluntuottajille.

Jätä meille yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme sinuun pian yhteydessä

Haluatko lisätietoja tästä tontista?

Lupaamme

Ilman investointeja

Rakennamme hoivatilat tontista valmiin kohteen luovutukseen asti, yhdellä vuokrasopimuksella ja avaimet käteen -periaatteella!

Ratkaisumme

Avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, hoivapalvelun tuottamiseen ja sen kehittämiseen.

Sievi rakennuskonserni lukuina

80+ Liikevaihto M€ (2022)

Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Hyödynnämme hoivatila­rakentamisessa koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

127 Työntekijää

Sievi-perheessämme on yli 120 työntekijää sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen puolesta.

350+ Rakennuskohdetta

Kodinomaisten ja toimivien hoivatilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja rakentavat onnellisen elämän perustaa.

NPS 89 Asiakastyytyväisyys

NPS eli asiakasuskollisuuden mittari. Se kertoo, kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävällesi tai kollegallesi. NPS arvo on -100 ja 100 välillä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.