Sievi Hyvinvointitilat ja OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahasto ovat solmineet sopimuksen hoivahankkeiden toteutuksesta Kangasalle ja Kajaaniin.

Sievi Hyvinvointitilat ja OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahasto ovat solmineet sopimuksen hoivahankkeiden toteutuksesta Kangasalle ja Kajaaniin. Molempien hankkeiden rakennustyöt ovat jo käynnissä. Rakenteilla olevat hankkeet ovat osa isompaa kokonaisuutta. Sievi Hyvinvointitilat toimii hankkeiden vastuullisena hankekehittäjänä sekä päätoteuttajana. OP-Palvelukiinteistöt tulee hoivakiinteistöjen pitkäaikaiseksi vastuulliseksi omistajaksi.

– Olemme erittäin iloisia uusista yhteistyöhankkeista. Esitän jo tässä vaiheessa kiitokset OP-Palvelukiinteistöjen tiimille sujuvasta yhteistyöstä. Strategiamme mukaisesti hoivahankkeissamme on huomioitu hienosti ympäristöarvot. Kaikkien rakennettavien hoivahankkeiden hiilijalanjälki tullaan laskemaan kohdekohtaisilla hiilijalanjälkilaskelmilla, iloitsee toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg.

– On hienoa saada uusi yhteistyökumppani kasvavalle rahastollemme. Olemme iloisia voidessamme edistää myös vastuullista toimintaa yhteistyössä Sievi Hyvinvointitilojen kanssa niin hiilijalanjälkilaskelmien kuin puurakentamisen muodossa, toteaa salkunhoitaja Anni Lakanen.

Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa vuokrattavia hyvinvointitiloja yhdellä sopimuksella, kiinteään vuokrahintaan ja ennalta sovittuun aikatauluun palveluasumisen, hoivan ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin Avaimet käteen -toimintamallilla.

OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa laajasti opetus-, sosiaali-, liikunta- ja terveystoimen kiinteistöihin sekä näiden rakennuttamiseen Suomessa. Rahasto on tuottorahasto, joka jakaa vuosittain realisoituneesta tuloksestaan vähintään 75% osuudenomistajille. Rahasto-osuuksia voi merkitä neljä kertaa vuodessa. Minimimerkintäsummaa ei ole. Rahastossa on lähes 10 000 osuudenomistajaa. Rahaston sijoitustoiminnasta vastaa OP Kiinteistösijoitus Oy ja rahastoa hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. www.op.fi

Lisätietoja

Pauli-Pekka Österberg, toimitusjohtaja, Sievi Hyvinvointitilat

pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

040 771 3730

OP Ryhmän viestintä, puh. 010 252 8719, viestinta@op.fi