Search
Close this search box.

Asiakastarina

Validialle käytännönläheinen tehostetun palveluasumisen yksikkö

”Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin”, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.
  • Asiakas: Validia Oy
  • Osoite: Pallokentänkuja 3, Järvenpää
  • Kohde: Vammautuneet ja vammaiset
  • KEM:1900 M2
  • Rakentaminen:2021 - 2022
  • Paikkoja:32

Validia tarjoaa asumispaveluita vammaisille ja vammautuneille henkilöille. Tarjottava palvelu on kattava: perinteisen asumisen lisäksi tarjottavia palveluja ovat kuntoutuspalvelut, päivätoiminta ja henkilökohtainen apu.

Järvenpään Kinnarin alueelle valmistuneessa tehostetun palveluasumisen Validiatalossa on 32 asukaspaikkaa, joista osa on muutettavissa kaksioiksi, mikä mahdollistaa mm. pariskunnan asumisen. Tilojen suunnittelussa on huomioitu käytännönläheisyys ja asukkaiden tarpeet.

Sievi Hyvinvointitilat valikoitui yhteistyökumppaniksi ja rakentajaksi monista vaihtoehdoista. Päätökseen ei vaikuttanut pelkästään hinta tai laatu, vaan kokonaispalvelu, mitkä sovittiin Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Asiakkaiden ja maksaja-asiakkaiden vastaanotto on ollu todella positiivinen. On tärkeää, että maksaja-asiakkaat voivat varata turvallisesti heidän asukkailleeasuntoja täältä.

– Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.

Aidosti koteja

Uuden hoivakodin suunnittelussa on otettu monikäyttöisyys huomioon. Asuntoja on sekä 30m2 että 34m2 kokoluokassa sisältäen oman kylpyhuoneen ja keittiön.

– Meillä ei ole asuinhuoneita, vaan nämä ovat ihan asuntoja. Ihmiset tulevat tänne toivottavasti hyvin pitkäksi aikaa asumaan. Nämä ovat aidosti koteja, kertoo Validian kiinteistöpäällikkö Janne Heikkilä

Kodinomaisuudesta kiitosta

– Kaikki, ketkä täällä käyvät ovat pitäneet asuntoja hyvin kodikkaina. Lämminhenkisyys ja kodikkuus ovat asioita, joista saamme kiitosta -niin sisustuksen, materiaalien, värien kuin kaiken muunkin osalta, myhäilee Janne Heikkilä tyytyväisenä.

Kiinnostaako oma hoivatilahanke?

Voit olla yhteydessä meihin, kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja luodaan suunnitelma hankkeen toteutukselle.

Soita Terolle

Maksuton suunnitelma

Tilaa hankesuunnitelma uuden tilan rakentamista varten

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa.

Muita referenssejä

Kaarinan Validia-talossa painotetaan vahvasti yhteisöllisyyttä, mutta jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen.
Kouvolan Eskolanmäen hoivakoti, on kotoisa ja viihtyisä tehostettu kehitysvammaisten asumisyksikkö. Luhtikodin ehdoton vaade oli luoda koti hoivatilojen sijaan, joissa asukas saa kokea itsensä arvokkaaksi.
Vanhamäellä toimiva 14-paikkainen lastenkoti on hiljattain muuttanut täysin uusiin tiloihin. Tilat on rakentanut Sievi Hyvinvointitilat.