Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Validia tarjoaa asumispaveluita vammaisille ja vammautuneille henkilöille. Tarjottava palvelu on kattava: perinteisen asumisen lisäksi tarjottavia palveluja ovat kuntoutuspalvelut, päivätoiminta ja henkilökohtainen apu.

Järvenpään Kinnarin alueelle valmistuneessa tehostetun palveluasumisen Validiatalossa on 32 asukaspaikkaa, joista osa on muutettavissa kaksioiksi, mikä mahdollistaa mm. pariskunnan asumisen. Tilojen suunnittelussa on huomioitu käytännönläheisyys ja asukkaiden tarpeet.

Sievi Hyvinvointitilat valikoitui yhteistyökumppaniksi ja rakentajaksi monista vaihtoehdoista. Päätökseen ei vaikuttanut pelkästään hinta tai laatu, vaan kokonaispalvelu, mitkä sovittiin Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Asiakkaiden ja maksaja-asiakkaiden vastaanotto on ollu todella positiivinen. On tärkeää, että maksaja-asiakkaat voivat varata turvallisesti heidän asukkailleeasuntoja täältä.

-Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg.

Aidosti koteja

Uuden hoivakodin suunnittelussa on otettu monikäyttöisyys huomioon. Asuntoja on sekä 30m2 että 34m2 kokoluokassa sisältäen oman kylpyhuoneen ja keittiön.

-Meillä ei ole asuinhuoneita, vaan nämä ovat ihan asuntoja. Ihmiset tulevat tänne toivottavasti hyvin pitkäksi aikaa asumaan. Nämä ovat aidosti koteja,  kertoo Validian kiinteistöpäällikkö Janne Heikkilä

Kodinomaisuudesta kiitosta

-Kaikki, ketkä täällä käyvät ovat pitäneet asuntoja hyvin kodikkaina. Lämminhenkisyys ja kodikkuus ovat asioita, joista saamme kiitosta -niin sisustuksen, materiaalien, värien kuin kaiken muunkin osalta, myhäilee Janne Heikkilä tyytyväisenä.

 

Kohteen tiedot

 • Osoite: Pallokentänkuja 3, Järvenpää
 • Valmistumisaika: 1/2022
 • Toteuttaja: Sievi Hyvinvointitilat
 • Pinta-ala: 1900 m2
 • Asukaspaikat: 32
 • Kerrokset: 2
 • Asiakas: Validia
 • Käyttökohde: Vammautuneet ja vammaiset

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Lisää tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
 • Palveluasumista ikäihmisille
 • Perusturvaliikelaitos Saarikka

Uusi hoivakoti yhteistyöllä

Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä

Tutustu tarinaan
 • Vammautuneet ja vammaiset
 • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
 • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
 • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan