Hoivatilojen rakentaminen kaikkiin palveluasumisen muotoihin

Rakennamme hoivatilat tehostettuun palveluasumiseen, tuettuun palveluasumiseen sekä kevyen hoivan tarpeisiin. Suunnittelemme tilat asukkaiden ja henkilökunnan tarpeet huomioiden. Saat hoivatilat käyttöösi vuokramallilla, joka on riskitön tapa rakennuttaa.

Rakennamme palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen tilat

Meillä Sievi Hyvinvointitiloilla on laaja asiantuntemus hoiva-asumisen eri kohderyhmille toteutetuista rakennushankkeista. Olemme toteuttaneet hankkeita mm. seuraaville kohderyhmille:

 • ikäihmisten hoivakodit
 • kehitysvammaisten hoivakodit 
 • vammautuneiden hoitokodit ja kuntoutustilat 
 • mielenterveyskuntoutujien asuinyksiköt 
 • päihdekuntoutujien hoivakodit ja tuettu palveluasuminen
 • autististen ryhmäkodit

Rakennamme hoitakoteja kaikkiin palveluasumisen tarpeisiin.  Lue lisää tavastamme toimia >

Turvalliset ja räätälöidyt hoivatilaratkaisut vuokramallilla

1. Turvalliset ja toimivat tilat

Palveluasumisen tilat ovat asukkaiden koteja – siksi erityisasumisen yksiköt suunnitellaan mahdollisimman kodinomaisiksi. Varmistamme myös, että rakentamamme hoivatilat täyttävät viranomaismääräykset. Tilat ovat käytännölliset ja niissä on sekä asukkaiden että henkilökunnan hyvä olla. Sisustussuunnittelijamme auttaa valitsemaan sopivimmat pintamateriaalit, sävyt ja kuosit. Sinä päätät!

2. Huolehdimme taloudellisen yhtälön toimivuudesta

Meillä sisältö ja vuokrahinta kulkevat käsi kädessä. Palveluasumisen tilojen tilaajana voit aidosti vaikuttaa valinnoillasi vuokratasoon. Palveluntuottaja asettuu tiloihin vuokralaiseksi, jolloin uuden asuinyksikön perustaminen tai laajentaminen ei vaadi valtavia investointeja.

3. Projektinjohto hankkeen alusta loppuun

Sievi Hyvinvointitilat hallitsee koko projektinjohtamisen arvoketjun vuokrasopimuksen solmimisesta suunnitteluun sekä rakentamisesta valmiin kohteen vastaanottamiseen. Voit olla mukana projektissa sen verran kuin itse haluat, mutta ilman vetovastuuta ja suuria investointeja. Saat tilat käyttöösi sovittuna päivänä. Palveluntuottajana voit olla vakuuttunut, että saat toiveidesi mukaiset hoivatilat, mutta vuokralaisen vapauden!

Tilaa ilmainen hankesuunnitelma

Harppaa haaveilusta konkretiaan tilaamalla ilmainen hankesuunnitelma. Täytä lomake, ja valmis suunnitelma esitellään sinulle viikon kuluessa. Hankesuunnitelman tilaaminen ei sido yhteistyöhön Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Ladataan...

Pauli-Pekka Österberg

Toimitusjohtaja040 771 3730pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi

Tero Toiviainen

Kaupallinen johtaja040 776 6480tero.toiviainen@sievihvt.fi

Tommi Koukkari

Vastaava arkkitehti, SAFA040 525 1086tommi.koukkari@sievihvt.fi

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ladataan...
 • Palveluasumista ikäihmisille
 • Perusturvaliikelaitos Saarikka

Uusi hoivakoti yhteistyöllä

Meidän ääni on tullut tosi hyvin kuulluksi, kertoo Perusturvaliikelaitos Saarikan palvelupäällikkö Anu Kinnunen tyytyväisenä

Tutustu tarinaan
 • Vammautuneet ja vammaiset
 • Validia

Keskusteleva ja turvallinen rakentaja

Jos haluaa keskustelevan ja turvallisen yhteistyökumppanin, niin ilman muuta voin suositella heitä vastaavanlaisen projektiin, kiteyttää Validian liiketoimintajohtaja Mari Sundberg

Tutustu tarinaan
 • Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
 • Hoivakoti Aurinkopurje

Tämä on unelmiemme täyttymys

Kun aloimme käydä Sievi Hyvinvointitilojen kanssaan näitä keskusteluja, niin meistä tuntui heti siltä, että he ymmärsivät, mitä me tarvitsemme. Jo ne ensimmäiset piirustukset, jotka arkkitehti meille sen ensimmäisen keskustelun jälkeen toimitti, olivat sellaiset, että vau. He kuuntelivat, mitä meidän asukkaamme ja mitä me yhteisönä tarvitsemme.

Tutustu tarinaan