Sievi Hyvinvointitilat rakentaa kehitysvammiasten tehostetun palveluasumisen yksiköt Avaimet käteen -palveluna Tuusulaan ja Vantaalle. Hankkeet toteutetaan vuoden 2022-2023 aikana.

Sievi Hyvinvointitilat on solminut sopimuksen hoivahankkeiden toteutuksesta Tuusulan Jokelaan ja Vantaan Hakunilaan. Uudet hankkeet tarjoavat valmistuessaan noin 50 uudelle asukkaalle turvalliset ja kodinomaiset erityisasumisen kodin. Tuusulan hankkeen rakennustyöt ovat jo käynnissä. Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa hankkeet asiakkaidensa käyttöön Avaimet käteen -palveluna ja toimii projektien vastuullisena hankekehittäjänä sekä päätoteuttajana. Hoivapalvelun tuottajat tulevat uusiin hoivatiloihin vuokralle. Hankkeiden kokonaisarvo on noin 11 Meur.

– Koemme erittäin merkitykselliseksi olla mukana kehittämässä uudenmaan kehitysvammapalveluja uusien hoivakotien myötä. Slouganimme ”Onnellisen elämän rakentaja” konkretiosituu Avaimet käteen -palvelun myötä asiakkaille, ja viimeistään siinä vaiheessa tuleville asukkaille, kun tilat otetaan käyttöön, lupaa Sievi Hyvinvointitilojen toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg.

Lisätietoja

Pauli-Pekka Österberg, toimitusjohtaja, Sievi Hyvinvointitilat
pauli-pekka.osterberg@sievihvt.fi
040 771 3730

Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa vuokrattavia hyvinvointitiloja yhdellä sopimuksella, kiinteään vuokrahintaan ja ennalta sovittuun aikatauluun palveluasumisen, hoivan ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin Avaimet käteen -toimintamallilla.