Sievi Hyvinvointitilat rakensi Kepakodille kehitysvammaisten hoitokodin Sipoon Nikkilään. Talossa on 1 079 neliötä ja se aloitti toimintansa 1.2.2020. Sievi Hyvinvointitilat ja Kepakoti ovat toimineet tiiviissä yhteistyössä rakennuksen tiloja suunnitellessaan.

Valitut tilaratkaisut tukevat Kepakodin toimintaa sekä asukkaiden ja henkilökunnan hyvinvointia. Kepakoti toimii tiloissa vuokralaisena. Talo on jo nyt saanut kiitosta hyvästä sisutussuunnitelmastaan ja kodikkuudestaan.

Hoivakoteja erikokoisille toimijoille ja eri kohderyhmille

Sievi Hyvinvointitilat on toteuttanut kymmeniä hoiva- ja sosiaalitiloja: hoivakoteja vanhuksille ja kehitysvammaisille, ryhmäkoteja nuorille sekä päiväkoteja lapsille. Yrityksen käyttämä konsepti on helppo tilojen hoivaoperaattorille. Sievi Hyvinvointitilat huolehtii kokonaisvaltaisesti tonttiin, rahoitukseen, lupa-asioihin ja rakentamiseen liittyvistä seikoista. Sievi Group -konsernin oman suunnittelun ja elementtitehtaan ansiosta tuotanto on korkealaatuista sekä kustannustehokasta.

Keskiössä ovat asiakas, tulevat käyttäjät ja tilojen käyttötarpeen mukainen rakentaminen. Hoivapalvelun tuottaja pääsee muuttovalmiisiin tiloihin turvallisesti ja helposti, avaimet käteen -palveluna. Sievi Hyvinvointitilojen asiakas saa investointivapaan hoivakodin yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan ja ennalta sovittuun aikatauluun.

”Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä heti hankkeen alusta alkaen. Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Tuleva operaattori voi keskittyä uuden toimipisteen toiminnan aloittamiseen ja asumispalveluiden hoitamiseen. Tämä konsepti hyödyttää molempia osapuolia. Me saamme tyytyväisen vuokralaisen ja asiakkaamme saa toimintaansa sopivat tilat mahdollisimman vaivattomasti”, sanoo Sievi Hyvinvointitilojen kaupallinen johtaja Tero Toiviainen.

Kodinomaiset ja turvalliset tilat

Sipoon Nikkilän Jokilaakson hoivakodissa on kiinnitetty erityistä huomiota viihtyisyyteen ja kodinomaiseen ympäristöön. Tärkeimpänä tavoitteena on ollut tehdä tiloista hyvin toimivat ja turvalliset. Kepakodin Jokilaakson asumisyksikkö on suunnattu kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville aikuisille ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua, tukea ja ohjausta. Asiakaspaikkoja on kaikkiaan 20, ja ne varattiin hetkessä.

– Yhteistyö Sievi Hyvinvointitilojen kanssa toimi todella hyvin, kaikki sujui sovitun mukaisesti ja talo valmistui kuukauden etuajassa. Avaimet käteen -palvelu oli täydellinen vaihtoehto meille. Minun ei ole tarvinnut huolehtia rakentamisen edistymisestä tai rakennusteknisistä asioista. Olen voinut keskittyä omiin tehtäviini talon toiminnan aloittamiseen liittyen, kuten yksilöllisiin tukisuunnitelmiin ja muuttovalmennuksiin tulevien asukkaiden kanssa, kertoo Kepakodin toiminnanjohtaja Jussi Virtanen tyytyväisenä.

Kepakoti Jokilaaksossa vietetään avoimien ovien päivää 31.1.2020 klo 12–16. Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme sekä uusiin tiloihimme.

Lisätietoja

Sievi Hyvinvointitilat Oy
Kaupallinen johtaja Tero Toiviainen, puh. 040 776 6480, tero.toiviainen@sievihvt.fi

Kepakoti Oy
Toiminnanjohtaja Jussi Virtanen, puh. 050 573 7323, jussi.virtanen@kepakoti.fi

Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa ratkaisuja erilaisiin, hyvinvointia tukeviin tilatarpeisiin. Teemme viihtyisiä ja turvallisia tiloja asumiseen, hoivaan ja varhaiskasvatukseen. Sievi Hyvinvointitilat kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Meiltä saat muuttovalmiit talopaketit, räätälöidyt ratkaisut, täyden palvelun asunnot sekä hoiva- ja hyvinvointitilat.